Bez vode delovi beogradskih opština Stari grad i Čukarica

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad sutra od 8.30 do 18 časova bez vode će ostati potrošači u ulicama Knez Mihailovoj od Vuka Karadžića do Pariske, Rajićevoj od Knez Mihailove do Gračaničke i Gračaničkoj od Kralja Petra do Pariske, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Kako su najavili iz "Vodovoda", zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, istog dana od 8 do 22 časa vodu neće imati ni potrošači u sledećim ulicama: Ljubisava Šarčevića, Violet Frejzer, Ivana Blagojevića, 10. oktobra, Milovana Milenkovića i Dobrivoja Jovanovića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brankica

    19. septembar 2024 | 13:28

    hoće li više sanirati,vodovdne mreže.bez vode i nekako ali bez vode zaista čovek ne može.ja sam pre par dana bila bez vode čitavih nedelju dana.sreća pa sam pre 4 godine manje više kupila,nobel aparat za prečiščavanje vode.tako da sam na taj način imala zaliha čiste i pitke vode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA