"Mi i dalje sipamo kiselinu": Zastrašujuće upozorenje u zgradi na Vidikovcu

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Ceo ulaz na adresi Vidikovački venac 14 na Vidikovcu oblepljen je upozoravajućim plakatima. Na papiru, napisano rukom, piše "Upozorenje. Mi i dalje sipamo kiselinu, a Vi slobodno rizikujte šape svojih ljubimaca". 

U objavi na društvenim mrežama se apeluje na vlasnike da pripaze na svoje ljubimce. Kako se navodi, "ovakvi monstrumi su opasnost i za ljude, ne samo za životinje".

Šta se tačno desilo na Vidikovcu, odnosno šta se dešava, nije najjasnije iz objave. Zašto pojedinima smetaju psi pa prete sipanjem kiseline? Da li kiselinu sipaju tamo gde prolaze i deca? Da li im smeta samo postojanje pasa ili je nešto više od toga?

U objavi se apeluje na nadležnu službu ili udruženje da se ovome stane na put.

(Telegraf.rs)

Video: Uznemirujući snimak iz Požege: Otrovana maca uginula vlasnici na rukama, komšije opet truju ljubimce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    18. septembar 2024 | 01:02

    Ja stvarno ne kapiram. Postoji veoma jasan i strog zakon za ovakve stvari. Po našem zakonu predviđene su čak i zatvroske kazne. Ne kapiram kako je moguće da niko ne reaguje, a novine ladno pišu o ovom monstruoznom iživljavanju promila degenerika. Ovakve stvari će da rešava ili država ili će narod sam uzimati pravdu u svoje ruke, što svakako nije dobro, ali je ipak i to bolje nego dozvoljavati da se ovakvi monstrumi slobodno i nekažnjeno šetaju i još šepure.

  • Ana

    18. septembar 2024 | 02:53

    Koji !Genocidi nad bespomoćnim bićima🤔u paklu goreli🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

  • Marija

    18. septembar 2024 | 16:33

    Ne podržavam ovakve postupke protiv kućnih ljubimaca, ali ljudi koji imaju pse u stanovima zaista nemaju osećaja za ljude u svom komšiluku. Od 10 stanova ima 14 pasa, 5 stanova je bez pasa, verujte da nas terorišu, prljavim zidovima u stepeništu, dlakama svuda, izmetom svuda, lavežom sa terasa, lavežom dok prolazimo stepeništem. Stepenište niko ne čisti, niti je moguć dogovor. Osećamo se kao da živimo u azilu za pse. Oboje moje dece je alergično na dlake, kome ja da se obratim za zaštitu. Imajte na umu da ja volim životinje. A da li moje komšije imaju razumevanja za nas u okruženju? Ne vidim rešenje za ovakvu situaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA