Ovo je tata godine! Izveo dete na kišu u Beogradu, usledili su neverovatni potezi, kakve smo svi zaboravili

 
N. S.
N. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kiša i tmurni oblaci koji su se sručili na Srbiju i naš glavni grad ipak su uspeli da obraduju bar nekoga - mališane. Iako smo svi nestrpljivo iščekivali završetak tropskih temperatura, niko se nije nadao ovakvoj nagloj promeni vremena, ali, neko je danas uživao.

Kiša je uspela da "popuni" sve one nesavršenosti na našim putevima i tako napravi barice kojima su se posebno obradovala deca, a na to smo mi, odrasli, malo zaboravili s obzirom n ato

U Ulici Tošin bunar u Beogradu nastao je ovaj prelep snimak koji gotovo nikoga ne može da ostavi ravnodušnim.

Na njemu se vidi kako dete trčkara  kroz barice i skače uživajući u svakom trenutku.

Video je objavila stranica serbialive_beograd, a ispod videa nizali su se kometari podrške roditeljima koji su "pustili dete da uživa u detinjstvu".

- Ovde bi moj sin uzivao, previse je pratio Pepu prase i skakanje po baricama. Neka uziva dete, jednom je detinjstvo, sve voda i prasak mogu oprati - napisala je jedna majka.

- Kad prestaje detinjstvo? Kad bara na putu postane prepreka, a ne prilika;

- Kakva uživancija! Ovako i ja sa svojim sestricinama i nema vece srece!

- Dotičnog gospodina predložiti za tatu godine!!! Bravo i svaka čast! Tako se deca podižu i vaspitavaju..nizali su se komentari.

(Telegraf.rs)

Video: Kolaps u Banja Luci: Nevreme paralisalo grad

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Anja

    15. septembar 2024 | 17:15

    Ovako smo mi odrastali i imali lepo i srecno detinjstvo.Bravo za tatu koji je svom klincu priuštio ovakvo zadovoljstvo,treba ga proglasiti tatom godine!Drage tate ugledajte se na ovof tatu,ne budite lenji,ne buljite u telefon,ima barica,izvedite svoje klince i klinceze!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA