Radovi kod petlje Beograd-petlja Aerodrom menjaju režim saobraćaja

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Zbog radova na rehabilitaciji vozne i zaustavne saobraćajne trake kod petlje Beograd - petlja Aerodrom, pored benzinske stanice "Luk oil", od danas do četvrtka, 19. septembra u 15 časova biće izmenjen režim saobraćaja.

Kako je saopštilo Javno preduzeće Putevi Srbije, u smeru Šid/ Novi Sad/Čačak - Beograd: Saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Zatvara se preticajna saobraćajna traka i namenjena je kretanju vozila iz suprotnog smera (Beograd - Šid).

Smer Beograd-Šid/N.Sad/Čačak: Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom u smeru kretanja i preticajanom trakom suprotnog smera. Zatvaraju se vozna i zaustavna saobraćajna traka.Dok traju radovi, zatvara se i SSG "LUK OIL".

Alternativni putni pravac je u smeru Beograd - Šid/N.Sad/Čačak/Dobanovci - preticajna traka suprotnog smera: korisnici koji putuju za Novi Sad se usmeravaju na petlju Dobanovci (prva sledeća=3,2 km). Preko petlje Dobanovci se vraćaju na petlju Beograd, gde se preko rampe Šid-Novi Sad usmeravaju ka Novom Sadu.

Preticajna traka u smeru kretanja: Svi korisnici se usmeravaju na isključenje desno za Novi Sad i "Miloš Veliki". Korisnici koji putuju za Šid/Dobanovci, nakon isključenja, bez desnih skretanja, paralelnom rampom nastavljaju pravo ka Šidu.

Smer Beograd - Novi Sad: isključenjem na petlji Zmaj, starim auto-putem (nekada E-75) preko Galenike do petlje Batajnica i dalje ka Novom Sadu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA