Uplakana žena htela da skoči sa 4. sprata zgrade u strogom centru Beograda: Jedan glas je sve promenio

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Veliki broj prolaznika na Terazijama priusustvovao je životnoj drami nepoznate ženske osobe koja je uplakana izašla na sims prizora na 4. spratu zgrade u Ulici kralja Milana, prenosi Informer.

Prizor strave i užasa naterao je mnoge da odmah pozovu nadležne, tako da su se uskoro na mestu incidenta pojavali pripadnici Komunalne milicije Beli, kao i ekipe policije i Hitne pomoći.

Na svu sreću, uplakana žena je prihvatila sugestiju osobe koja je, iz susedne zgrade ali skoro na istom nivou, preko otvorenog prozora pokušala da je uteši.

Reči utehe su urodile plodom i nesrećna žena je pristala sa da siđe sa prozora i uđe u zgradu.

Za sada, motiv ovog incidenta nije poznat, a ekipa hitne pomoći popela se u zgradu kako bi nesrećnoj ženi ukazala pomoć.

(Telegraf.rs / Informer)

Video: Snimak spasavanja tinejdžera koji je skočio s Brankovog mosta: Sreća da je rečna policija bila blizu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    12. septembar 2024 | 13:12

    Hvala toj drugoj osobi koja je svojim razgovorom spasila zenicu. Ljudi, okrenite se oko sebe, ostavite telefone.. tada cete cuti ljude koji prolaze pored vas i sami sa sobom pricaju. Neki samo cute i zure u jednu tacku dok sede pored vas u parku. Osmehnite im se, vas nista ne kosta, a mnogima puno znaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA