Već duže vreme linije 18 i 39 voze preko Vojvode Stepe: Evo kako napreduju radovi

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Radovi u Kumodraškoj ulici se nastavljaju.

Kako javljaju naši čitaoci iz ovog dela grada, više puta do sada produžavana je izmena trase linija 18 i 39.

Ovo je odgovor "Beograd puta" koji se tiče dinamike radova:

"Asfalterske brigade Beograd puta završile su 8. septembra 2024.godine prvu fazu radova na redovnom održavanju kolovoza u Kumodraškoj ulici. Dotrajali sloj asfalta zamenjen je novim na delu od Ulice Ljube Nedića do Ljubićke. Na navedenoj deonici, radove na svojoj podzemnoj infrastrukturi obavio je i JKP 'Beogradski vodovod i kanalizacija'.

Ekipe građevinske operative započele su odmah potom radove na sledećoj deonici ove voždovačke ulice - od Ljubićke do Vitanovačke ulice.

Za vreme trajanja radova saobraćaj na navedenoj deonici će biti obustavljen, s tim što će raskrsnica Kumodraške i Ulice vojvode Đurovića biti otvorena za saobraćaj", kazali su za "Telegraf".

Za sada, Sekretarijat za javni prevoz je do 6. oktobra najvio izmene na linijama 18, 25, 25P i 39.

  • Linije 18 i 39 će se kretati u oba smera ulicama Vojvode Stepe – Ljube Vučkovića – Dinka Tucakovića – Kumodraška i dalje redovnim trasama,
  • Linije 25 i 25P će se kretati u oba smera ulicama Kruševačka – Miška Jovanovića – Peka Pavlovića – Zaplanjska – Darvinova – Braće Jerković i dalje redovnim trasama.

Vozila javnog prevoza će na izmenjenim delovima trasa koristiti sva postojeća stajališta, a vozila sa linija 18 i 39 u smeru prema Autokomandi i privremeno stajalište "Darvinova 1" u ulici Dinka Tucakovića (Zlarinska), 5 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi u zoni raskrsnice sa ulicom Milke Grgurov (u visini kućnog broja 2a).

(Telegraf.rs)

Video: Radovi na izgradnji kružnog toka kod Ušća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA