Tuga u očima, užasni bolovi i neizvesna budućnost: Evo kako je pas koji je bezumno zgažen na Bežanijskoj kosi

 
E. K.
E. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 8

Pre samo pet dana javnost je bila zgrožena video snimkom sa Bežanijske kose na kom se videlo kako je jedna žena, naizgled svesno i namerno, prešla automobilom preko psa koji je mirno ležao na tlu, a potom nastavila vožnju. Sada je objavljena uznemirujuća fotografija na kojoj se jasno vidi koliko je svakodnevnica te životinje ispunjena bolom.

Pas ima ime i znan je svima iz tog kraja, a ime keruše je nežno skoro podjednako kao i njen karakter - Belka. Komšiluk je znao da Belka baš na to mesto na kom je mučki zgažena voli da legne i nikome nije smetala sve do kobnog dana kada je završila ispod točkova automobila osobe koju je često viđala u kraju.

Taj dan, nije je videla ili bar nije slutila šta će se dogoditi nakon zvuka motora jer se na snimku koji je istinski uznemirujuć vidi kako je nehajno posmatrala na drugu stranu i ležala na asfaltu i tako sve dok komšinica nije prešla preko nje.

Danas, Belka trpi nesnosne bolove. Bila je dovoljno snažna da izdrži sve što ju je snašlo, ali njena svakodnevnica sada je ispunjena lekovima. Belkin vlasnik je svaki dan nosi kod veterinara.

"Belka je trenutno pola dana kod vlasnika, drugu polovinu u ordinaciji, prima neophdone analgetike ne bi li izdrzala bolove. Kao što vidite ona uglavnom leži i po prestanku dejstva leka cvili od bolova. Obe prednje noge su polomljene i veterinari ne znaju da li će uspeti da se oporavi s obzirom i na njene godine i težinu preloma. Nadajmo se najboljem", navedeno je u objavi uz priloženu sliku nesrećne životinje.

Ostaje da svi navijamo za Belkin oporavak i da se nadamo da će njena hrabrost i snaga prevazići i ovaj horor u kom se našla jer je, eto, mirno ležala na ulici.

Snimak koji je uznemirio javnost

Podsetimo, za nesreću se saznalo nakon što je na društvenim mrežama objavljen nadasve uznemirujući snimak gaženja kučeta. Upozoravamo: snimak je zaista uznemirujući.

(Telegraf.rs)

Video: Stara zgrada Glavne železničke stanice poznata je po ovom rimskom broju: Umete li da ga pročitate

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luigy

    11. septembar 2024 | 08:32

    Ni jedan komentar na vest...Ljudi gde Vam je empatija...jadan pas,dusa mala...ta zena bi trebala da odgovara krivicno...tesko da nadjem reci kako bi opisao tu zenu,to je monstrum,sadista

  • Natalija

    11. septembar 2024 | 09:00

    Pa da li ce skot da odgovara..mukica ona je jedna bakica kojij je vec bilo dovoljna starost..koliko je bola koji trpi i ne postoje lekovi osim privremene anestezije koji mogu da joj zaustave bolove..

  • Rez

    11. septembar 2024 | 09:25

    Monstrumi su svuda oko nas.Cuvajmo se ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA