Autobus naglo zakočio, teško povređena devojčica

 
E. K.
E. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Devojčica (15), teško je povređena u Beogradu kad je autobus naglo zakočio.

Nesreća koja se dogodila se sinoć u 21.15 u Omladinskih brigada u Beogradu.

Petnaestogodišnja devojčica zadobila je teške povrede kičme prilikom naglog kočenja autobusa, rekla je doktorka Ivana Stefanović iz Hitne pomoći.

Dete je prevezeno na Ortopedsku kliniku na Banjici.

(Telegraf.rs/RTS)

Video: Do kraja godine završetak rekonstrukcije tri ulice u starom jezgru Zemuna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simon

    10. septembar 2024 | 08:01

    Šta se čudimo? Autobuse nam voze ljudi koji su dozvolu dobili preko noći, starci od 70 godina, indijci, pakistanci,arapi,sirijci. Ko god izrazi želju da vozi. Voze nas pogrešnim ulicama u pogrešnim pravcima. Nemam ništa protiv njih, ali ljudi, oni ne znaju reč srpskog. Kako komunicirati sa njima ako ima problem? Držimo se sa obe ruke da ne bi poginuli. O čemu mi pričamo. Jadna devojka i svi mi kojima je sudjeno da se vozimo gradskim prevozom.

  • Perica

    10. septembar 2024 | 09:01

    Mnogo mi je žao što je devojčica povređena. Mnogi putnici se ne drže za gelendere u prevozu, već za svoj telefon. U gradu vrlo često dolazi do naglih kočenja pošto se jedan deo vozača ponaša bahato i neodgovorno. Nažalost ima i vozača autobusa koji se ne ponašaju profesionalno.

  • srdjan

    10. septembar 2024 | 08:45

    ija sam nastrado kad je vozec naglo zakocio evo vec 4 godine nista od presude cekase da zastari sveme jos boli kad ustanem vozac bio tako bezobrazan kaze stose nisi drzao ja bre sedeo izleteo sam sa sedista i nikom nist sudija kaze zar covek da izgubi posao a sto ja vise ne mogu da radim ko pre bolije uvo ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA