Linije 18 i 39 u narednih mesec dana ići će kroz Vojvode Stepe, promena i na liniji 612

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tokom radova u Kumodraškoj ulici, od raskrsnice sa Ljubićkom ulicom do raskrsnice sa Vitanovačkom ulicom, od 9. septembra do 6. oktobra doći će do promena u radu linija 18, 39, 25 i 25P, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila na linijama 18 i 39 saobraćaće u oba smera ulicama Vojvode Stepe, Ljube Vučkovića, Dinka Tucakovića, Kumodraškom i dalje redovnim trasama. U smeru prema Autokomandi koristiće privremeno stajalište „Darvinova 1” u Ulici Dinka Tucakovića (Zlarinska), pet metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi u zoni raskrsnice sa Ulicom Milke Grgurov (u visini kućnog broja 2a).

Vozila na linijama 25 i 25P će se u oba smera kretati ulicama Kruševačkom, Miška Jovanovića, Peka Pavlovića, Zaplanjskom, Darvinovom, Braće Jerković i dalje redovnim trasama. Na izmenjenim delovima trasa koristiće sva postojeća stajališta.

Izmenjena i linija 612

Tokom izvođenja radova u desnoj kolovoznoj traci duž Bulevara Zorana Đinđića, GO Novi Beograd, u delu od Ulice omladinskih brigada ka Narodnih heroja doći će do promene u radu linije javnog prevoza 612, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci u Bulevaru Zorana Đinđića, u dužini od 380 metara, od 8. do 27. septembra. Za to vreme biće onemogućeno skretanje udesno iz Ulice omladinskih brigada u Bulevar Zorana Đinđića (iz smera Pariske komune), pa će vozila na liniji 612 u smeru ka naselju Nova Galenika saobraćati sledećom trasom: Bulevar Mihajla Pupina – Pariske komune – Narodnih heroja – Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovnom trasom. U smeru ka terminusu „Novi Beograd /Paviljoni/” saobraćaće redovnom trasom (takođe, u oba smera, u funkciji radova u Ulici Momčila Radivojevića u naselju Nova Galenika).

Privremeno se za ovu liniju ukida stajalište „GO Novi Beograd” (#404) u Ulici omladinskih brigada, za smer ka naselju Nova Galenika.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

(Telegraf.rs)

Video: Od prevoznog sredstva koje staje u ranac do grdosije od 220 tona: Ovako se sve prevoze Beograđani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA