Istuširajte se na vreme, prirpemite zalihe: Večeras deo Palilule ostaje bez vode

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, od danas od 22 časa do petka, 6. septembra, do 6 časova bez vode će ostati potrošači neparne strane Cvijićeve ulice, od Jaše Prodanovića do Starine Novaka, u ulicama Zdravka Čelara, Ljubomira Stojanovića, Braće Grim, Dalmatinskoj i Vladetinoj, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe, dok su za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene auto-cisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800/110-011, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Hiljade okupljenih u Minhenu: Srbi slave Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bo

    5. septembar 2024 | 08:27

    U Guncatima, Rozancima i okolnim mestima u Barajevu na 20 km od Beograda nema vode već 2 meseca! Nema ni cisterni sa pijacom vodom. Nemaju za osnovne potrebe! A o tome niko ne piše!!!!

  • Djurdjija

    5. septembar 2024 | 19:06

    I bez struje se nekako u ovom letnjem periodu moze ali bez vode nikako, narocito sada kada su visoke temperature treba nam voda u svkom trenutku. Sva sreca sto koristim nobelov uredjaj za preciscavanje vode pa tih problema nemam jer poseduje rezervu vode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA