U Beogradu održana manifestacija za najmlađe "Sa GSP-om od prvog razreda"

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Na Trgu republike u Beogradu danas je održana 19. po redu manifestacija "Sa GSP-om od prvog razreda", a vršilac dužnosti direktora GSP Zoran Šarac poželeo je najmlađima uspešan polazak u prvi razred i dodao da će ih preduzeće GSP prevoziti kroz celo školovanje.

Cilj akcije je da informiše najmlađe putnike, uključi ih u javni gradski prevoz, kao i poštovanje najstarijih učesnika u saobraćaju.

Predstavnici Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd prisutnim osnovcima su podelili poklone, a nakon folklornog nastupa Kulturno-umetničkog društva "Nikola Tesla", usledio je bogat program za decu, koji je uključivao razne igre, edukativne radionice, animacije, kao i poklone za najmlađe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Sudar više vozila na auto-putu kod aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve...

    2. septembar 2024 | 18:18

    ...je to glupost! Naucite ih ponasanju u prevozu a ne da im pevate pesmice! Bezobrazluk,bahatost,nevaspitanje,slusalice...kad ih vidim da ne skidaju ranceve sa ledja kad udju,muka mi je!!!O ustajanju starijima da i ne govorim!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA