U toku su radovi na uređenju surčinskih ulica: U nedelju izmena trasa javnog prevoza

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zbog radova na asfaltiranju centralnih ulica u Surčinu u nedelju 1. septembra, od 7 do 19 časova, doći će do promena u saobraćanju linija javnog prevoza.

Do izmena će doći kod autobuske okretnice u Surčinu kod Ulica Braće Nikolić i Majke Angeline.

Predsednik Gradske opštine Surčin Miloš Dangubić koji je obišao ekipe putara je istakao da su u toku završni radovi na asfaltiranju i rekonstrukciji ulica i autobuskih stajališta od Jakovačkog kormandina do pomenutih ulica u dužini od 1.200 metara. On je istakao da radovi teku brže od planiranog roka.

Vozila sa linije 601 će saobraćati skraćenom trasom do centra Surčina, gde će vršiti promenu smera kretanja Ulicom Vojvođanskom preko trga Zorana Đinđića, Vinogradska, Mite Uče, Vojvođanskom i dalje redovnom trasom prema Beogradu.

Autobusi sa linije 604 će u oba smera saobraćati Vojvođanskom, Trgom Zorana Đinđića, preko petlje Surčin, auto – putem “Miloš Veliki” zatim petlja Jakovo, Vožda Karađorđa (prema naselju Bečmen), Ulica 11. oktobra i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 605, 610, 610e i 860i će u oba smera saobraćati Vojvođanskom, trgom Zorana Đinđića preko petlje Surčin, auto-putem, petljom Jakovo, Ulicom Vožda Karađorđa (prema Boljevcima) i dalje redovnim trasama.

(Telegraf.rs)

Video: Zvanično otvoren kružni tok na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Mihaila Pupina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA