Evo zašto su izvađene kamene kocke ispod Brankovog mosta i do kada traju radovi

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U toku su radovi na tramvajskoj baštici ispod Brankovog mosta.

Kako smo juče izvestili, radnici neumorno rade i tokom toplog vremena kako bi posao što pre bio gotov i tramvaji 2 i 11 ponovo vraćeni na stare trase.

Sve kamene ploče su izvađene, a cilj je da se poveća protočnost saobraćaja na ovoj deonici.

"Radovi na redovnom održavanju Karađorđeve ulice, na delu od Crnogorske do Pariske ulice koje obavlja JKP 'Beograd put' planirani su da traju do 31. 8. 2024. godine. Nakon završetka radova i zamene postojećih kocaka asfaltnom podlogom neće doći do izmene u režimu saobraćaja na rasrknici sa Crnogorskom ulicom, već će se uticati na povećanje protoka vozila koja sa Brankovog mosta, Karađorđevom ulicom gravitiraju ka starom jezgru grada", kazali su za "Telegraf" u Sekretarijatu za saobraćaj.

(Telegraf.rs)

Video: Radovi na izgradnji kružnog toka kod Ušća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija

    27. avgust 2024 | 12:20

    Ovo je klasican primer pranja para kroz radove ,ako u ovoj drzavi postoji volja ovo bi se resilo oduzimanjem imovine za nanety stetu pa se ovakve stvari ne bi ponavljale i neko sledeci bi itekako vodio racuna kada i kako raspolaze graskim budzetom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA