Pogledajte kako teku radovi na izgradnji kružnog toka kod "Ušća"

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

U toku su završni radovi na izgradnji novog kružnog toka kod Ušća, na prilazu Brankovom mostu iz Bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina.

Trenutno su na ovoj raskrsnici prohodne po dve trake u svakom smeru. Takav režim saobraćaja trajaće do srede.

U sredu, od 8 uveče do četvrtka u 6 ujutro biće zatvorena cela raskrsnica, tako da će sva vozila sa Brankovog mosta skretati desno u Ulicu Ušće, pa dalje se kretati u smeru Bulevara Nikole Tesle, a Brankovom mostu će se pristupati samo iz Ulice Sajmište.

Tada će radovi biti gotovi i biće uspodtavljen kružni režim saobraćaja.

Sekretarijat za saobraćaj apeluje na sugrađane da poštuju navedeni režim saobraćaja i saobraćajnu signalizaciju.

"Takođe, obaveštavamo vozače da će se od jutarnjih časova u sredu, 28. avgusta, vršiti pojačana kontrola nepropisno parkiranih vozila u ul. Ušće i uklanjanje nepropisno parkiranih vozila, kako bi se omogućilo nesmetano kretanje vozila javnog prevoza i svih ostalih vozila koja budu koristila za kretanje ulicu Ušće", naveo je Sekretarijat.

(Telegraf.rs)

Video: Radovi na izgradnji kružnog toka kod Ušća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    26. avgust 2024 | 12:03

    Najgoreresenje ikada,s mosta na kruzni tok sa frekvdncijom saobraćaja za auto pit! Jedno culanje u kruznom toku jednako kolaps na Pancevcu dokle će se stvoriti guzva.

  • Pitajte narod

    26. avgust 2024 | 14:25

    Jao,majko moja,ma mozete jos 100 kruznih da postavite,TO NIJE RESENJE za ovoliku frekventnost automobila,mi nemamo infrastrukturu za prenaseljen Beograd. Potrebne su sire ulice,bez rupa...( Mirijevski venac,koji se nastavlja u Jovanke Radakovic pa u Partizanski put...do Omladinskog,rupa do rupe,uzano,skvrceno,preorano

  • Dusan

    26. avgust 2024 | 15:56

    Tu ce tek sad biti haos i to velikih razmera,guzva zbog semafora na Zelenom vencu kao i u samom tunelu pravi zastoj na mostu,a sad kad puste kruzni tok pa sva vozila sa svih strana krenu na most ima da bude zastoj sto u samom kruznom toku tako i jos dalje na Novom Beogradu.Do sad je bila kolona skoro do opstine Novi Beograd a od sad ce biti i dalje,znaci kome je ova ideja pala na pamet jako je bio bistre pameti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA