Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pile
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Db.kuper

    25. avgust 2024 | 17:50

    Pa kada jure 100km ,150... u naseljenim mestima gde deca mogu na put da istrče ili auto izadje začas jer pri toj brzini niko u kolima niti može da ga uoči na vreme niti može da reaguje na vreme, a nedavno Bog da tako dete izleti ili nešto i ubije ga pa hitna mu ne bi ni bila potrebna jer da je moje dete tukao bih ga tim motorom dok ne dođu ko je pozvan,u centru sam grada gde je pravac srećom ima lezecih ali zbog njih bi postavio na još 10 mesta bar na toj deonici kod mene. To se juri i turnira u pratnji njih par prodju pa sa 100kms sigurno,a odmah iza mog naselja je ostrvo i uključenje na taj put i tu se zalecu i nepregledno je jer ima parking pa to uključenje i za auto kada ulazim je problem jer moram haubom malo da uđem 1m ,i potrebno je 1=2sek da uđem i ustoim se u stranu kada skrećem i onda naiđe manijak sa 100++ km/s gde ga nemam vremena videti kamoli reagovati i STA treba da mi se zapuca u npr.zadnji deo auta gde su mi dvoje dece?? Imam jastuke i bočne i prednje ali tom brzinom bi telom prošao kroz zadnji deo i krov bi odvalio sigurno + 200 kg motor? Pa ja bih ga ubio da mi se deci i ženi desi nešto.Ima retko koji na motoru da vozi normalno 20% do 30% ovi ostali to prosto strah me je kad čujem turiranje i visoke obrtaje u pokretu dok sam za volanom,preticu me neposredno pre zebre,a ja stajem da propustim pa nekoliko puta tako blago dam gas da izblokiram pešake da krenu da prelaze,poginuli bi... užas!KAZNE za turiranja u naseljenom mestu i brzinu,pa nije ovo trkaliste!

  • VozimSve

    25. avgust 2024 | 15:44

    Sve je od osobe do osobe "100 ljudi 100 cudi" bio on pesak, biciklista, motociklista, vozio auto ili kamion. Ne mozete da svrstate sve u: "Evo ovaj je vozio ovako i tako svi oni voze" Ajde da poklonimo motor tebi koji citas ovo, ti znaci ides motorom od sada na crveno? Isto je i za provlacenje motorom, neko eto nece da se provlaci. Neko pretrci ulicu dok neko ceka zeleno na semaforu. Navijam da bude sto vise motociklista na nasim putevima jer su manji troskovi po njih za sve: registracija, gorivo, delovi. Nema guzve u saobracaju, slobodna sva parking mesta za zelene povrsine, slobodne ulice i trotoari od parkiranih automobila itd. Eh, kad bi tako bilo.

  • Dragan

    25. avgust 2024 | 13:43

    Motociklisti ginu najvise zbog bahatih vozaca automobila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA