Ovo su najbolji zemunski policajac i vatrogasac u julu mesecu

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Gradska opština Zemun od 2010. godine mesečno nagrađuje najbolje policajce i vatrogasce u skladu sa ciljevima Saveta i strategijom unapređenja opšte bezbednosti

Gradska opština Zemun tradicionalno je nagradila najboljeg policajca i vatrogasca za mesec jul 2024. godine.

Nagrađeni policajac Dejan Lazarević radi u Policijskoj ispostavi Batajnica. Svojim zalaganjem doprineo je unapređenju bezbednosti građana na teritoriji gradske opštine Zemun.

Za najboljeg vatrogasca meseca proglašen je mlađi vodnik Nemanja Živković, vatrogasac, spasilac i vozač, koji je u svom dosadašnjem radu pokazao veliko zalaganje, požrtvovanost i profesionalnost, a u svojoj jedinici je jedan od najpouzdanijih radnika u akcijama spasavanja ljudskih života i materijalnih dobara.

Sekretar Skupštine Gradske opštine Zemun i predsednik Saveta za bezbednost Marko Janković, uručivši nagrade, zahvalio je dobitnicima na zalaganju.

Gradska opština Zemun od 2010. godine mesečno nagrađuje najbolje policajce i vatrogasce u skladu sa ciljevima Saveta i strategijom unapređenja opšte bezbednosti u lokalnoj zajednici, navodi se u saopštenju Gradske opštine Zemun.

(Telegraf.rs)

Video: Uhapšene četiri osobe u Subotici koje su planirale napad na policiju i nerede na protestu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA