Poslovi za studente u Beogradu

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 5 min.
  • 0

Pronalaženje posla za studente u Beogradu može biti izazovno, jer je potrebno uskladiti obaveze na fakultetu sa radnim obavezama i sticanjem dragocenih poslovnih iskustava. Kvalitetne poslovne prilike često su teško dostupne ili jednostavno nisu dovoljno fleksibilne, pa se mladi zbog toga osećaju nesigurno.

Tu na scenu stupa Mjob, omladinska zadruga nove generacije, koja nudi rešenja u vidu širokog spektra studentskih i omladinskih poslova širom Srbije.

Omladinska zadruga Mjob

Mjob je omladinska zadruga koja već više od 20 godina posluje na teritoriji Srbije. Glavni cilj ove omladinske zadruge je povezivanje mladih od 15 do 30 godina sa poslodavcima koji traže motivisane, sposobne i ambiciozne pojedince za različite radne pozicije.

Bez obzira na to da li si student ili mlada osoba koja želi da napravi prve korake u poslovnom svetu, Mjob ti omogućava da pronađeš posao koji se prilagođava tvom rasporedu, školskim obavezama i životnim potrebama.

Studentski poslovi u Beogradu

Mnogi studenti i mladi traže način da tokom studija zarade dodatni novac, a istovremeno steknu prve poslovne veštine.

Ako si jedan od njih i potreban ti je studentski posao u Beogradu, koji omogućava fleksibilnost zbog rasporeda predavanja i ispita, Mjob je pravi izbor.

Mjob svakodnevno objavljuje nove oglase za posao na stranici Poslovi za studente Beograd, pa možeš pronaći radnu poziciju u blizini svog prebivališta ili fakulteta.

Neke od vrsta poslova koje Mjob nudi uključuju:

  • Administrativni poslovi
  • Posao u call centru
  • Promocije i hosting
  • Pomoćni poslovi u fashion industriji / trgovini / marketima
  • Pomoćni poslovi u magacinu / proizvodnji

Uz ovakve poslovne prilike možeš da zaradiš novac dok stičeš važna iskustva koja će ti pomoći u daljoj karijeri.

žena u problemu Foto: Shutterstock

Stručne prakse u Beogradu

Pored poslova, Mjob nudi i stručne prakse u Beogradu. Ako si već završio/la studije ili ih privodiš kraju, Mjob ti može pomoći u pronalaženju stručne prakse u domaćim kompanijama i međunarodnim korporacijama.

Praksa je idealna prilika da stekneš svoje prvo radno iskustvo i upoznaš se sa poslovnim okruženjem. Mjob sarađuje sa vodećim poslodavcima u Srbiji, koji su uvek u potrazi za mladim talentima. Program prakse ti omogućava da:

  • Ostvariš važne poslovne kontakte
  • Učiš od iskusnih mentora
  • Stičeš konkretne veštine koje su značajne za profesionalni razvoj
  • Ostvariš prednost prilikom budućih konkursa za posao

Bez obzira na to da li te zanima posao u marketingu, finansijama, IT sektoru ili nekoj drugoj industriji, Mjob te povezuje sa pravim prilikama koje su prilagođene tvojim veštinama i interesovanjima.

Prvi posao i početne pozicije

Za mnoge pronalaženje prvog posla može biti veliki izazov. Nakon završetka studija ili stručne prakse, mladi se često suočavaju sa pitanjem kako da pronađu prvi ozbiljni poslovni angažman. Mjob je tu da pomogne, funkcionišući kao posrednik između kandidata i renomiranih kompanija koje su spremne da ulažu u talente. Na taj način Mjob nudi priliku omladincima da predstave svoje veštine stečene tokom studija, prakse i prethodnih poslova i pokažu se kao motivisani i sposobni kandidati.

Pristup Mjob-a zasniva se na tome da mladi dobijaju više od puke prijave za posao. Mjob pomaže da se izdvoje na tržištu rada, sa naglaskom na lične potencijale i karakteristike koje su važne za poslodavce, kako bi imali veće šanse da pronađu posao iz snova.

Mobilna aplikacija

Mjob mobilna aplikacija je jedno od najmoćnijih alata koje nudi ova omladinska zadruga. Aplikacija, koja je dostupna za iOS i Android uređaje, omogućava studentima i mladima, da uvek budu upućeni u najnovije poslovne prilike.

Uz aplikaciju možeš da:

  • brzo se prijaviš na otvorene pozicije
  • filtriraš poslove po lokaciji, vrsti posla ili radnom vremenu
  • pratiš svoje prijave i status zaposlenja
  • imaš pregled svojih zarada i ugovora sa poslodavcima
  • podesiš obaveštenja o novim poslovima

Uz pomoć Mjob aplikacije, potraga za poslom postaje jednostavnija i lakša. Umesto pretraživanja poslova po brojnim sajtovima, aplikacija ti omogućava da na jednom mestu imaš sve informacije i da uz samo nekoliko klikova pronađeš posao koji odgovara tvojim potrebama.

žena u problemu Foto: Shutterstock

Kako se učlaniti u Mjob?

Proces učlanjenja u Mjob je brz i jednostavan. Svaka mlada osoba, uzrasta od 15 do 30 godina, može postati član Mjob zajednice. Postoje dva načina za učlanjenje:

  • Putem interneta: Na sajtu Mjob-a ili putem mobilne aplikacije.
  • Lično: U jednoj od poslovnica, koje se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Subotici.

Za učlanjenje ti je potrebno:

  • Lični dokument (lična karta ili pasoš),
  • Dokaz o školovanju (za učenike i studente),
  • Tekući račun, na koji će biti uplaćene tvoje zarade.

Poslovnica Mjob-a u Beogradu

Mjob poslovnica u Beogradu nalazi se na adresi Kneza Miloša broj 4. Radno vreme poslovnice je od ponedeljka do petka, od 9:00 do 17:00 časova. Za sve informacije možeš ih kontaktirati pozivom broja 011 4141 830 ili putem e-maila office@mjob.rs.

Zašto izabrati Mjob?

Postoji mnogo razloga zašto je Mjob pravi izbor za studente i mlade u potrazi za poslom.

Pored velikog izbora radnih mesta i prilika, nudi i mnoge druge prednosti, kao što su:

  • Fleksibilnost: Poslovi prilagođeni tvojim obavezama i rasporedu
  • Pouzdanost: Redovna isplata i pravna zaštita
  • Jednostavnost: Brzo i jednostavno prijavljivanje za posao
  • Podrška: Pristup stručnim praksama i prvim ozbiljnim zaposlenjima

Posao za kandidate starije od 30 godina

Ako si stariji/a od 30 godina i tražiš posao, možeš se obratiti agenciji za zapošljavanje Workforce, koja je specijalizovana za pružanje različitih usluga u oblasti ljudskih resursa.

Work Force Foto: Promo

Agencija za zaposljavanje Workforce posluje širom zemalja Adriatika i sarađuje sa više od 1000 klijenata i 12.000 saradnika. Misija Workforce-a je da pomogne kompanijama u zapošljavanju i prevazilaženju HR izazova kroz profesionalan i sveobuhvatan pristup.

Ako želiš da pronađeš posao u Beogradu, možeš posetiti stranicu Oglasi za posao Beograd, gde te čekaju aktuelne ponude za zapošljavanje. Workforce takođe nudi podršku u regrutaciji, selekciji, eksternom zapošljavanju, obračunu zarada, outsourcingu i mnogim drugim HR procesima.

Ako razmatraš poslovne prilike van Srbije, posebno u Hrvatskoj, možeš pogledati slobodna radna mesta na stranici Posao Zagreb i istražiti dostupne opcije u glavnom gradu Hrvatske.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA