Sramota beogradskih vozača: Jurili su jer semafor ne radi, niko nije primetio skamenjenu trudnicu nasred puta

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Preko 10 automobila je projurilo ispred mene ne pokušavajući uopšte da me propusti"

Isključen semafor na Dedinju vozačima je poslužio kao izgovor da užurbano projure dalje, ali mnogi su zaboravili da je tu i pešački prelaz i to u blizini jedne od najvećih bolnica u gradu!

Jedna trudnica doživela te tako neprijatnu scenu, koja vozačima ne ide na čast!

"Danas sam kao trudnica bila na pregledu u KBC 'Dragiša Mišović', ispred je bio kolaps zbog toga što semafori nisu radili. Prelazila sam ulicu na pešačkom prelazu i to uz napomenu tek kada su mi se kola iz jednog smera zaustavila. Došla sam do polovine ulice i čekala da mi se zaustave i propuste me i sa druge strane iz drugog smera.

Preko 10 automobila je projurilo ispred mene ne pokušavajući uopšte da me propusti. Stajala sam kao ukopana na sred ulice - niti da se vratim nazad niti da krenem napred. Sa stomakom do zuba. Posle 10-og automobila počela sam da mašem vozačima sa fasciklom u rukama ne bi li neko zaustavio auto i propustio me na pešačkom prelazu. Zaustavili su se posle još 10 automobila.

Želim samo da apelujem na vozače da povedu računa o tom potezu oko bolnice ako semafori jos uvek ne rade i da ako vide pešaka na sred pešačkog da ne dodaju gas već malo da budemo uviđajni", napisala je na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Nesnosne gužve u saobraćaju uspred bela dana: Ne rade semafori na Autokomandi, stavraju se kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA