Očajan Slavko danonoćno traži sina Nemanju, konačno ima prvi trag

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Otac moli sve koji ga vide i građevinske firme koje danas Nemanja možda bude pozvao, da mu se jave

Otac Slavko i dalje na sve načine pokušava da dođe do svog sina Nemanje Avramova (25) iz Progara, koji je nestao preksinoć. Nadu nije gubio da će čuti bilo šta o njemu, pa se to i dogodilo.

- Čuo sam da je bio u ponedeljak pre podne u Beogradu na vodi. Jedan čovek mi je rekao da ga je sreo tamo i da je spavao na klupi. Zatražio je cigaretu i zamolio da se posluži njegovim telefonom kako bi pozvao nekoga. Koga je pozvao ja ne znam - kaže otac za Telegraf.rs.

Dodaje da je njegov sledeći korak štampanje plakata sa fotografijom svog sina koje će da polepi po gradu u nadi da će dobiti bilo kakvu vest o svom detetu.

- Sada idem da se nađem sa tim čovekom što ga je video da mi sve detaljno ispriča - kaže otac za naš portal.

Kako kaže, prema rečima tog čoveka, Nemanja je tražio posao, a onda i telefonirao sa nepoznatom osobom, a otac se nada da će detalje razgovora saznati uskoro.

- Moj sin je po struci bagerista, ali se ne libi posla, šta god da mu se pruži on će da radi. Molio bih sve građevinske firme, da me pozovu da me obaveste ako moj sin danas slučajno bude došao kod njih - kaže očajni otac.

Podsetimo, Nemanju Avramova (25) otac je poslednji put video u ponedeljak, a onda je Nemanja seo na poslednji autobus za Beograd koji polazi iz Progara u 00.15. Otac kaže da se nadao da će ga ujutru zateći u svom domu kao po običaju, međutim to se nije dogodilo. Ovo je ocu bilo znak da nešto nije u redu pa je pošao i sam da ga traži.

- Još ništa, sedim napolju i čekam. Beograd sam okrenuo naopačke ali nisam ga našao - izjavio je sinoć otac nakon neuspele potrage.

- Nadam se samo da je živ i zdrav - dodao je.

Za Telegraf.rs je rekao da je Nemanjin nestanak juče prijavljen policiji nakon što ga nije zatekao u kući, a ovaj potez je ocu bio sumnjiv budući da se to do sada, kako tvrdi, nije dešavalo i da se Nemanja uvek vraćao kući i javljao ocu.

Na sebi je imao crnu pamučnu trenerku, crne najk patike i braon majicu sa tačkicama.

Otac moli sve koji ga vide i građevinske firme koje danas Nemanja možda bude pozvao, da mu se jave na broj 063 8279034.

(Telegraf.rs)

Video: Jurić: Nema jasnih motiva za nestanak dečaka u HR, trgovina ljudima mogućnost

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    22. avgust 2024 | 15:21

    Samo se vrati tati molim te. Bićeš otac pa ćeš znati kakva je to ljubav i briga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA