"Sutra ovo može biti vaša baka" Starijoj ženi sa štapom lopov prišao s leđa, traži se bolji snimak ove sramote

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Krađa usred dana, na ulici, se desila u Ulici Predraga Tomića na Voždovcu

Starija žena, koja hoda uz pomoć štapa opljačkana je danas u 12.48 u Ulici Predraga Tomića na Voždovcu, kada joj se s leđa prišao lopov i sa vrata otrgao lanče. Potom je pobegao u nepoznatom pravcu.

Lopov je nosio belu odeću i ranac.

"Mole se svi koji imaju kamere za nadzor da pogledaju snimak i da ukoliko neka od kamera hvata gornji deo naselja probamo da pronađemo lopova koji je starijoj ženi danas oko 12:48 prišao sa leđa i pokidao lanac u Predraga Tomića iznad marketa Sunca. I svi ostali jer je lice upečatljivo u belom sa rancem. Sutra ovo može biti vaša baka, majka, žena, dete!", navodi se u objavi.

(Telegraf.rs)

Video: Razbojnik strgnuo lančić s vrata ženi na Mirijevu: Pratio je do ulaska u lift, pa izvršio delo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    20. avgust 2024 | 00:38

    Ovaj neki dasa trci za starijom zenom ,lopovu sigurno trebaju pare za uloske jer odrastao sigurno nije Moze mu biti baka ,majka ali drogerasima to nista ne znaci

  • Maja

    20. avgust 2024 | 08:44

    Svi koji ste u mogucnosti, pomozite. Od ovakvih postaju i beskucnici i socijalni slucajevi, pa treba sutra da ih mi izdrzavamo. Mi koji radimo ceo svoj zivot. E ja takve nikada da pomognem necu. Mogu pomoci bolesnom detetu i napacenoj zivotinji a te nikada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA