Jedan čovek u Barajevu prosečno potroši i 700 litara vode na dan: Mole se svi da se suzdrže od rasipanja vode

U svim ostalim delovima Beograda nema većih problema u vodosnabdevanju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Неша

    15. avgust 2024 | 13:34

    Барајево има око 26 хиљада становника. Бар 5-6 хиљада живи у становима. Бар исто толико становника живи у кућама које су грађене као викендице 70их, 80их година а после ратова откупљене од избеглица са свих страна. Плацеви сувише мали за неке баште. Велики број старачких домаћинстава. Сви радно способни раде у Београду а Европско радно време од 8-9 до 16-17 часова плус путовање очајним превозом које односи још 2-3 сата не оставља баш време за башту. Било би лепо да има башти али ако прођете кроз Барајево ретко ћете негде видети башту, шталу или кокошку у дворишту. Што се тиче базена њих немају Барајевци већ богати викендаши. Број становника Барајева је као у некој већој улици у Београда чак и да је ова потрошња тачна а није то је кап у мору.

  • M

    14. avgust 2024 | 18:29

    Vode nema u nekim delovima Barajeva trenutno 12dana u nekim 4.,ali to nije zato sto mi imamo mnogo bašte ili stoke(jer u nekim selima ima 2štale u celom selu i 2bašte)nego zato sto se doselilo preko leta preko 5000"BEOGRADJANA"u vikendice i kuce sa bazenima koja je napravila "Beogradska elita",onda kada podelite tu vasu laznu matematiku iz Bg vodovoda dolazite na to da je ista potrošnja po glavi.Kada pozovete BG VODOVOD dobicete odgovor da se ne racionalno trosi voda i da nam "NEĆE"biti uključena da ne bi Beograd ostao bez vode.Naravno da ne govorim o tome da svako ko dodje na vlast govori da će se srediti problem sa vodom,ali na zalost tu se prica zavrsava. MI IZ BARAJEVA BI SMO VOLELI DA BEOGRAD(DEDINJE,SENJAK,NBG,VRAČAR)OSTANU 5DANA BEZ VODE PA DA VIDIMO STA BI SE ONDA DESILO,VEROVATNO BI ZBOG TOGA BILO"DIREKTNO OBRAĆANJE"🤣

  • Slobodan Mašić

    14. avgust 2024 | 14:07

    Ovo je čista laž, veći deo Barajeva od početka leta ima restrikcije vode i pojedini zaseoci danima su bez vode. Neki zaseoci nemaju vodu svaku noć, tako od zalivanja bašti nema ni reči. Neki od meštana imaju bunare pa se tako snabdevaju. Molim vas da sledeći put pišete korektno i kontaktirajte barajevski vodovod da dobije tačne informacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA