Bira se najlepša fotografija Zemuna

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Stručna komisija će odlučiti o prve tri nagrade

Predsednik gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević raspisao je javni poziv za izbor najlepše fotografije Zemuna za 2024. godinu, saopšteno je iz Opštine Zemun.

Ovaj projekat, koji nailazi na odličan odziv, realizuje se šestu godinu zaredom, s ciljem da na kreativni način skrene pažnju i popularizuje kulturne i turističke lepote Zemuna.

Sve osobe starije od 15 godina mogu svoje tri fotografije kulturno-istorijskih spomenika i verskih objekata, Gradskog parka, industrijskog nasleđa, običaja i ljudi, ulica Zemuna, kulturnih i sportskih događaja, manifestacija, pejzaža i svega onoga što predstavlja lepotu i specifičnosti poslati na imejl-adresu: najlepsafotografijazemuna@gmail.com do 1. septembra. Fotografije ne smeju biti veće od jednog megabajta.

Stručna komisija će odlučiti o prve tri nagrade, te od najlepših 20 izabranih radova prirediti prateću izložbu na Dan Zemuna, 5. novembra.

Za dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti lično u Kancelariju za mlade Gradske opštine Zemun u Kosovskoj 9, kao i na telefone 011/3160-674 ili 062/8391-392, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Izložba fotografija o vodi i ženi otvorena u Italijanskom institutu za kulturu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA