VRAĆEN STARI SJAJ: Hotel Park u novom ruhu mami posetioce (FOTO)

 
  • 0

"Verujemo da ćemo u hotelu Park pokazati kakav zaista kvalitet može da ponudi hotel sa tri zvezdice, ali prema kriterijumima koji važe u svetu", rekao je generalni direktor hotela Živorad Vasić

Hotel Park, smešten u samom centru Beograda - na uglu Njegoševe i Ulice Svetozara Markovića, u potpunosti je renoviran i od početka septembra ponovo otvoren za goste.

Kompanija Delta Real Estate, u čijem sastavu posluje i hotel Park, investirala je u renoviranje 2 miliona evra. Za nepuna tri meseca u potpunosti su obnovljeni svi kapaciteti: sobe, kuhinja, restorani, recepcija...

Hotel u samom srcu Beograda prostire se na  7.000 metara kvadratnih, a poseduje 124 sobe i 3 apartmana sa 230 ležaja. "Park" raspolaže i sjajnim restoranom, banket salom, kao i fitnes i spa centrom.

- Verujemo da ćemo u hotelu Park pokazati kakav zaista kvalitet može da ponudi hotel sa tri zvezdice, ali prema kriterijumima koji važe u svetu. Pritom, nudimo veoma prihvatljive cene: za samo 55 evra gost može da dobije noćenje u jednokrevetnoj sobi sa doručkom, a u tu cenu uračunato je korišćenje intereneta i obračunat je PDV - kaže Živorad Vasić, generalni direktor hotela i poslovnog prostora u Delta Real Estate.

Kompanija Delta Real Estate u delu koji se bavi hotelijerstvom i poslovnim prostorom, upravlja hotelima Continental (čije je renoviranje u toku i postaće deo lanca Crowne Plaza), Park i Nacional, i poslovnim prostorom u novobeogradskom Bloku 20.

EKSTRA PONUDA: VIKEND BRUNCH U RESTORANU ZA 999 DINARA!

Svakog vikenda hotel Park nudi gostima tradicionalni brunch za samo 999 dinara po osobi.

Brunch uključuje hranu bez ograničenja u količini, predjelo, glavno jelo, salate. Deca do 10 godina imaju besplatan obrok.

Tradicija bruncha preneta je iz hotela Kontinental i u potpunosti održava kvalitet hotela sa 5 zvezdica. Potvrda kvaliteta je ne samo u nazivu – restoran u hotelu Park nosi ime Kontinental – već i u činjenici da kuhinju u hotelu Park vodi jedan od najvećih kulinara u Srbiji Stambol Geštamov, poznat pre svega kao šef kuhinje Kontinentala, od njegovog osnivanja do danas.

(D. Z.)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA