Inicijativa građana Zvezdare: Uređuje se Zahumska ulica

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Opština Zvezdara je pokrenula inicijativu da u Zahumskoj ulici budu izvršeni radovi na sanaciji kolovoza u dužini od 600 metara i širini od 6,5 metara

Na osnovu peticije građana koja je podneta Gradskoj opštini Zvezdara, juče su počeli radovi na sanaciji kolovoza u Zahumskoj ulici, saopštavaju iz ove gradske opštine.

Tim povodom ovu ulicu obišli su predsednik gradske opštine Zvezdara Mihailo Dosković, v. d. direktora JP-a „Putevi Beograda” Aleksandar Milentijević i v. d. direktorke JKP-a „Beograd-put” Marina Gajić Glamočlija. Događaju je prisustvovao i član Veća GO Zvezdara Milan Radičević.

Mihailo Dosković je zahvalio građanima ove ulice koji su pokrenuli inicijativu da Zahumska bude uređena, te je istakao da je dobra saradnja Gradske opštine Zvezdara, JP-a „Putevi Beograda” i JKP-a „Beograd-put” omogućila da u Zahumskoj ulici, od Ulice Ćirila i Metodija do Ulice Đuke Dinić, kolovoz bude saniran.

Nakon dobijene peticije građana, koju je potpisalo skoro 1.000 stanovnika ovog dela Zvezdare, Opština Zvezdara je pokrenula inicijativu da u Zahumskoj ulici budu izvršeni radovi na sanaciji kolovoza u dužini od 600 metara i širini od 6,5 metara. O početku radova Opština je obavestila stanovnike Zahumske ulice kako bi radnici JKP-a „Beograd-put”, na osnovu programa radova JP-a „Putevi Beograda” za 2024. godinu, mogli da obave sanaciju kolovoza u ovoj ulici. Završetkom ovih radova Zahumska ulica će dobiti novi izgled, a protok saobraćaja u njoj biće olakšan – rekao je Dosković i zahvalio JP-u „Putevi Beograda” i JKP-u „Beograd-put” na uspešnoj saradnji.

(Telegraf.rs)

Video: Dronom napravili neverovatne snimke kod tunela Sozina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA