Seče gume po Vrčinu jer želi da se unište lutalice i izmeste strujomer i vodomer: Sada preti da će uraditi ovo

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Kako tvrdi meštanin Vrčina komšija koji im pravi probleme, čiji je zahtevi da se unište napušteni psi i zmeste vodomer i strujomer, kreće u akciju uništavanja automobilskih guma

U Karagačkoj ulici u Vrčinu jedan meštanin danima ne da mira svojim sugrađanima. Nezadovoljan što mu nisu ispunjeni zahtevi, koji nemaju nikakve veze sa njegovim komšijama, on se ipak ostrmio na njih, pa ih tako ujutru dočekuju isečene gume, a sad je sebi postavio i "novi cilj".

Kako tvrdi meštanin Vrčina, komšija koji im pravi probleme zahteva da se unište napušteni psi i izmeste vodomer i strujomer. Sada preti da će krenuti u akciju uništavanja automobilskih guma.

- U naselju u u Vrčinu imamo komšiju koji na vrlo čudan način "brine" o životnoj sredini. Počeo je da nas čak i izveštava o svom napretku i daljim ciljevima u vidu plakata. Mi smo ostali bez guma na automobilu, isečene su. Pošto mu nisu ispunjeni zahtevi da se unište napušteni psi, izmeste vodomer i strujomer kreće u akciju uništavanja automobilskih guma u nadi da dosegne rekord kako i sam navodi. Nakon prijave skinuo je plakate, ali on ostaje i dalje neuračunljiv - napisao je jedan od komšija problematičnog čoveka.

Muškarac koji žrtvuje gume svojih sugrađana zbog nekih ličnih ciljeva svoj sramni plan je čak naspisao na plakat.

On je njemu naveo neostvarene zahteve i ono što je uradio zbog toga, ali i što će tek uraditi.

- Neostavreni zahtevi: Ukidanje trake na vodu i duga, izmeštanje vodomera, izmeštanje strujomera, uništavanje pasa bez brige i povodca. Sledeće akcije: Uništavanje 400 automobilskih guma - napisao je.

Slučaj je prijavljen policiji.

(Telegraf.rs)

Video: Pregledano 10 osoba u Urgentnom centru u Valjevu nakon eksplozije Krušiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    4. avgust 2024 | 09:53

    Dpk ga jednom me iseku kao onog u zitoradji i cao zdravo kad vec drzava ne zatvara bolesnike nego ih drzi na slobodi ili salje u zadrugu

  • Losmi

    4. avgust 2024 | 12:07

    Skupi se celo mesto pa ga odvale od batina da ne moze na noge da stane pa da vidimo hoce li opet bolesnik da pravi stetu neduznim ljudima

  • Hgf

    4. avgust 2024 | 11:39

    U normalnoj drzavi, on bi platio stetu i ne bi mu pali na pamet da ikada unisti drugu gumu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA