Najjača fotka ikada: Ovaj nestrpljivi tata se dosetio kako da obiđe voljenu pa poručio: "Ponosan sam na nju"

 
J. V.
J. V.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

"Ja kao otac, a pre svega kao muž jedne kraljice želeo sam da budem prisutan bar na 5 minuta, da joj dam podršku i da joj kažem da sam ponosan na nju i da je volim gledajući je u oči, a ne preko telefona"

"KBC Dragiša Mišović, nestrpljivi tata", kratak je opis uz fotografiju kamiona sa korpom koji stoji kod jednog prozora na drugom spratu porodilišta

Ima li šta važnije od toga da se lično uverite da je majka vašeg deteta dobro?

"Ljubav je to", "Da ste živi i zdravi imate najbolju reklamu za korpu", "Bravo za tatu", "Koji kralj", samo su neki od komentara.

Onda je budući tata otkrio da je postao zvezda društvenih mreža, pa se oglasio:

"To što one prežive nijedan muškarac ne bi mogao"

"Ja sam tata sa ove slike koju je neko okačio na vašoj stranici. Želeo bih da vam napišem par rečenica koje se kriju iza ove fotografije.

"Pre svega želeo bih da se zahvalim svima koji su nam poželeli sve najbolje u komentarima, drago nam je što smo vam ulepšali dan. Takođe želeo bih da se zahvalim svima u Porodilištu Dragiša Mišović Dedinje, svi su predivni bili i u toku održavanja trudnoće i u toku porođaja, tretirali su moju suprugu sa ogromnim poštovanjem i svim budućim majkama bih preporučio ovo porodilište", navodi novopečeni tata.

Kako navodi ovaj tata, zbog nekoliko negativnih komentara mislio je da je dužan objašnjenje.

"Svim ženama u trudnoći je neverovatno teško pogotovo u toku porođaja koji traje satima, i to što one prežive ni jedan muškarac ne bi mogao da izdrži, zato kapa dole svim ženama i majkama. Iz tog razloga potrebna im je sva pažnja ovog sveta, sva podrška i pre svega bliskost i prisutnost partnera. Ja kao otac a pre svega kao muž jedne kraljice želeo sam da budem prisutan bar na 5 min, da joj dam podršku da nastavi dalje, da izdrži bolove posle porođaja i da joj kažem da sam ponosan na nju i da je volim gledajući je u oči a ne preko telefona", naveo je on.

"Našao sam način da to uradim drugačije"

"Ni jedne pare na ovom svetu mi ne bi bile velike za ovih pet minuta sreće koju sam danas doživeo. I mi očevi imamo dušu! Žao mi je ako sam doveo u nepriliku bilo koga u porodilištu to mi nije bila zaista namera, nisam želeo da prekršim njihovo pravilo zabrane ulaska u porodilište pa sam našao način da to uradim drugačije, ali to ne bih savetovao bilo kome da ponovi", navodi on.

(Telegraf.rs)

Video: Darija rodila blizance na parkingu: Trpela velike bolove, muž odradio "lavovski" deo posla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA