Još danas radovi na Tošinom bunaru: Ove linije gradskog prevoza idu promenjenom trasom!

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vozila javnog linijskog prevoza će, u visini zone radova iz smera Surčina, biti preusmerena u levu kolovoznu traku koja će za vreme izvođenja radova biti dvosmerna.

Tokom izvođenja radovana redovnom održavanju u ulicama Zemunska i Tošin bunar, u opštini Novi Beograd, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Ove promene će trajati od četvrtka, 25. jula, do petka, 26. jula 2024. godine.

Radovi će se odvijati u desnoj kolovoznoj traci – pun profil (iz smera Surčina), u delu od stacionaže 0+350 do stacionaže 1+190, mereno od raskrsnice sa ulicom Gandijeva ka ulici Nikole Dobrovića. Zauzeće desne kolovozne trake obuhvata potez od 0+350,0 metara (mereno od raskrsnice sa Gandijevom) i proteže se sledećih 840 metara ka ulici Nikole Dobrovića.

Vozila javnog linijskog prevoza će, u visini zone radova iz smera Surčina, biti preusmerena u levu kolovoznu traku koja će za vreme izvođenja radova biti dvosmerna. Zbog toga će privremeno biti ukinuto autobusko stajalište „IMT“ (#1127) u smeru ka gradu za linije: 45, 71, 601, 601N, 603N.

Građani se mole za strpljenje i razumevanje tokom izvođenja radova.

(Telegraf.rs)

Video: "Počelo je da dimi i otvorla su se vrata, umalo se nismo pogušili": Drama u tunelu na liniji 95

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA