Uređenje staza u čukaričkim obodnim naseljima

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Članica Veća Branka Spajić Fleger je podsetila da se trenutno izvode radovi na internim saobraćajnicama

Predsednik Gradske opštine Čukarica Nikola Arionović i članica Veća Branka Spajić - Fleger obišli su juče nedavno završene radove na uređenju pešačkih, prilaznih staza prema Spomeniku palim borcima, u Ulici 13. oktobra, u naselju Umka. Radovima je obuhvaćena sanacija staza sa betonskim ivičnjacima u dužini od 180 metara.

Uređenje je sprovedeno na inicijativu građana Umke, a radovima je omogućeno očuvanje spomen obeležja, sprečavanje izlivanja i nakupljanja vode na ovom platou, kao i uređenje prostora za meštane Umke.

U razgovoru sa građanima, predsednik Gradske opštine Čukarica Nikola Arionović je rekao da je ovo jedan od radova koje je opština sprovela na predlog svojih sugrađana, kao i da su na ovaj način izvedeni radovi na tekućem održavanju staza, prilaza i stepeništa na više lokacija u čukaričkim naseljima. "Prioritet nam je da stvaramo uslove za kvalitetan život naših sugrađana, u skladu sa njihovim potrebama", rekao je predsednik tom prilikom.

Predsednik GO Čukarica Nikola Arionović i članica Veća Branka Spajić - Fleger obišli su potom i radove na uređenju prilaznih staza i popravci stepeništa u naselju Rušanj, u Ulici oslobođenja prvi deo, kod brojeva 8 i 10. Pored upravo završenog stepeništa, u planu je i postavljanje gelendera, a izvode se radovi na uređenju staza na ulazu i oko zgrada u ovim brojevima.

Članica Veća Branka Spajić Fleger je podsetila da se trenutno izvode radovi na internim saobraćajnicama u ulicama Omorika i Jasenovoj u naselju Cerak Vinogradi, a da su privedeni kraju i radovi na pešačkoj prilaznoj stazi u Ulici kneza Višeslava, kao i radovi na prilaznoj stazi koja spaja rampe za osobe sa invaliditetom u Ulici Stojana Matića, te radovi na internim saobraćajnicama u Ulici Arčibalda Rajsa.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako teku radovi na izgradnji Nacionalnog stadiona: Postavljanje kamena temeljca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA