Vreme čitanja: oko 1 min.

Ujedali kao sumanuti, ni sprejevi nisu pomagali: Beograđani, ova vest za komarce će vas obradovati

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato kada kreće suzbijanje komaraca

  • 3
Novi virus koji prenosi komarac Foto-kolaž: Shutterstock

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća" Beograd nastaviće tokom sutrašnjeg dana da sprovode akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili, saopštilo je danas to preduzeće.

Suzbijanje komaraca vršiće se u ranim jutarnjim časovima u periodu od 3.30 časova u naselju Vinča, Ritopek, od naselja 13. maj ka Pupinovom mostu, Pregrevica, Beli potok, Zuce, Rušanj, Vrčin, 13. maj, Saj, Goveđi brod.

Zaprašivanje će se vršiti i na Adi Huji, Višnjici ka Beloj Steni, Velikim Crljenima, Mladenovcu, Rajkovcu, Seltersu, Lazarevcu, Šušnjaru, Vreocima, Novom Medoševcu, Rasadniku, Centru 1 i 2, Petki, Šopićima, Dobanovcima, Boljevcima, Jakovu, Bečmenu, Petrovčićima, Progaru i Sremčici.

Kompanija je ponovila da su preparati koje ekipe koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovani od Ministarstva za zaštitu životne sredine i da su upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, pa građani nemaju razloga za strah.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    3. jul 2024 | 14:01

    Slabo to nesto,ne deluje.

  • Blok 45

    3. jul 2024 | 15:04

    Šapiću, šalji avione, pojedoše nas komarci.

  • Nikola

    5. jul 2024 | 00:03

    Molim Vas što hitnije preduzmite slučaj za suzbijanje komaraca u Zemunu ul.Pregravica ne možemo da živimo od roja komaraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA