Vreme čitanja: oko 1 min.

Počinje "Leto na Gardošu", omiljena manifestacija najmlađih Zemunaca

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karte se mogu kupiti na sajtu „Tiket” i na biletarnici Letnje scene Gardoš

  • 0
ZEMUN  Panorama, Beograd,  GARDOS Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Tradicionalna kulturna manifestacija "Leto na Gardošu" počinje u subotu, 6. jula, predstavom „Krevet za šestoro”. Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun, koja je osnivač ove manifestacije, Turistička organizacija GO Zemun priredila je programe za sve generacije, u svim izvođačkim žanrovima.

Nedeljom i ponedeljkom su sadržaji za najmlađe, a petkom i subotom predstave i koncerti. Ukupno 34 sadržaja biće prikazana na ovogodišnjoj manifestaciji – 23. po redu, koja traje do 31. avgusta.

Karte se mogu kupiti na sajtu „Tiket” i na biletarnici Letnje scene Gardoš, sat vremena pre početka predstave. Za dečje predstave ulaznice plaćaju samo pratioci.

Turistička organizacija Gradske opštine Zemun s posebnom pažnjom organizuje kulturne manifestacije koje povezuje sa prirodnim i istorijskim znamenitostima, te stvara kvalitetnu turističku ponudu Zemuna. Velikani scenske umetnosti, istaknuti dramski umetnici, muzičari i plesači ostavili su neizbrisiv trag u kulturi Zemuna.

(Telegraf.rs)

Video: Premijera predstave "Čovek slon" u režiji Kokana Mladenovića održana u BDP-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA