Vreme čitanja: oko 1 min.

Sedmi turnin u boćanju "Vidovdan 2024" održan u Zemunu

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Turnir "Vidovdan" okupio je 32 ekipe i blizu 120 takmičara, a u konačnom plasmanu u dve odigrane discipline u "trojkama" u volo stilu najuspešniji je bio BK "Novi Beograd"

  • 0

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun, u organizaciji Boćarskog kluba "Altina" 29. juna na terenima ovog kluba u zemunskom naselju Altina, održan je Sedmi turnir u boćanju "Vidovdan 2024".

Turnir su svečano otvorili član Veća Gradske opštine Zemun Dragan Matijević i predsednik BK "Altina" Željko Mandić, koji je Matijeviću uručio specijalnu plaketu za Gradsku opštinu Zemun u znak zahvalnosti za godine pokroviteljstva i podrške turniru.

Turnir "Vidovdan" okupio je 32 ekipe i blizu 120 takmičara, a u konačnom plasmanu u dve odigrane discipline u "trojkama" u volo stilu najuspešniji je bio BK "Novi Beograd", drugo mesto je zauzeo BK "Kozara 2", a treće BK "Zele 2".

U disciplini "trojke" u rafa stilu BK "Zlatiborac" iz Zemuna, BK "Džaja" iz Banovaca i BK "Bukovica- Ravni Kotari" iz Batajnice je redosled pobednika.

Pehare osvajačima prvog, drugog i trećeg mesta, kao i najboljim pojedincima uručio je član Veća GO Zemun Dragan Matijević.

Gradska opština Zemun je prepoznala značaj boćarskog sporta i turnir "Vidovdan" je stalna manifestacija u oblasti sporta od značaja za Zemun.

(Telegraf.rs)

Video: Povećane mere bezbednosti u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA