≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tramvaji stali u Beogradu: Otkrivamo zašto i kada će ponovo krenuti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stvorile su se gužve na tom delu puta

  • 1
beograd, slavija, gužva Instagram printskrin Moj_Beograd

Tramvaji u Beogradu na ulazu na Savski most, do Autobuske stanice pa sve do Slavije i dalje, bili su u zastoju neko vreme što je dovelo do stravičnih gužvi, a kako Telegraf.rs saznaje do toga je doveo kvar na mreži.

Naša redakcija kontaktirala je sa dispečerskom službom GSP-a iz koje su nam rekli "da se svakog časa očekuje povratak saobraćaja u normalu".

- Bio je kvar na mreži i tramvaji su stali na ulazu na stari Savski most. Radi se na otklanjanju kvara i za nekoliko minuta bi trebalo ponovo da bude uspostavljen tramvajski saobraćaj. U takvim slučajevima neophodno je da radnici isključe struju na desetak minuta kako bi se tramvaji pogurali i kvar otklonio - rečeno je za Telegraf iz dispečerske službe GSP-a.

Građani su nam prijavili da "travaji stoje kod Glavne autobuske stanice" i da su "neviđene gužve u Beogradu".  Preko Savskog mosta prolaze tramvajske linije broj 7 i broj 9 a zbog kvara na mreži linije su bile u zastoju neko vreme.

(Telegraf.rs)

Video: Gde su nestali putnici? Snimili smo prazan tramvaj na liniji 7, još danas je praznik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    1. jul 2024 | 19:35

    Stali tramvaji. Ostali bez litiuma a i Huti obaraju brodove pa nema nafte !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA