Vreme čitanja: oko 2 min.

Neverovatno veselje u Srbiji: Mladenovići nisu žalili para za psa, Todijev rođendan dugo će se prepričavati

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako je na izgled običan pas, Todi je proputovao mnogo svetskih destinacija

  • 2

Da se kućni ljubimci zaista vole kao članovi porodice pokazano je na konkretnim primerima mnogo puta. Ipak, jedna srpska porodica toliko voli svog psa da je rešila da ode i korak dalje. Pas Todi u životu imao je sreće kada je umesto da bude negde vezan za ogradu, postao prava atrakcija i omiljeni član u domaćinstvu Mladenovića u selu Zaklopača u Grockoj. Njegovi ukućani su na njegov treći rodjendan organizovali pravu veliku žurku na kojoj je sa poklonima stiglo blizu 100 gostiju.

- Ja njega volim najviše na svetu, i pošto ljudi prave sve i svašta, ja sam rešio da svom mezimcu koji nema cenu, da napravim žurku, i ne bih ga menjao za stan u Beogradu ili na Beveri Hilsu. To je francuski buldog i ja sam prvo bio protiv toga, međutim kada ga je sin doneo, jednom je meni skočio u krilo, počeo da me ljubi i da se ne odvaja od mene, tako sam ga zavoleo - priča Nebojša Mladenović.

Iako je Nešo na samom početku prema Todiju bio rezervisan, vremenom su postali pravi prijatelji i ozbiljni ortaci.

- Jako je vezan za mene i kada prilazim kući on to oseti verovali ili ne, na tri kilometra, kada stignem sam uskače u automobil, sam podiže i spušta prozor, prosto da ne poverujete, i kada sam najljući on dodje kod mene, poljubi me i da mi snagu da nastavim - priča Mladenović.

Iako je naizgled običan pas, Todi je proputovao mnogo svetskih destinacija.

- Gde god idemo na more, vodimo ga sa nama. Od zemalja Evropske unije do vožnje gliserima i ono što je jako bitno ima pasoš i sve potrebne papire da može nesmetano da putuje, iako ima madjarsko poreklo - ističe Nešo.

I meštani Zaklopače kod Grocke, dugo će se pamtiti da je na treći rodjendan jednog psa, stiglo blizu 100 zvanica. Žurka je bila odlična, a pokloni su se samo nizali.

Da li su bile koske, raznorazne igračke, garderobica za pse ili bele koverte - to znaju domaćini.

(Telegraf.rs)

Video: "Srećan ponedeljak svima koji slave": Ovo štene je definicija te fraze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    1. jul 2024 | 13:11

    Volim životinje ali ovo je preterivanje. Čovek koji ima decu kaže da voli psa najviše na svetu??? Izvinite, meni to nije normalno. Nikad ne bih mogla reći da neku životinju volim više od svog deteta.Pošto je sve u ovoj priči preterano, nekako imam utisak da to rade zbog medijske pažnje a ne zbog toga što je kučetu stalo do žurke jer sigurno nije.

  • Iggy

    1. jul 2024 | 07:33

    Niko nama nije kriv…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA