Vreme čitanja: oko 1 min.

Skupljala sam novac, kupovala polovne mašine: Vrednoj Uni poplava uništila sve, sada ima samo jednu molbu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njen studio je u potpunosti uništen tokom jučerašnjeg nevremena

  • 1

Una Bakić, čiji je studio na Autokomandi u potpunosti uništen u sinoćnjem nevremenu, ispričala je za Telegraf šta se desilo, kolika je šteta i šta joj najteže pada. Nije ni uništena odeća, propale porudžbine, a kamoli novac već trud koji je uložila da stvori svoj mali kutak.

Sada već mirnim tonom odgovarala je na naša pitanja, a mi smo je pohvalili kako je staložena nakon nimalo prijatne situacije koja ju je zadesila.

- Juče nisam bila mirna, čuje se na snimku, bilo je dosta struje i vode a ja sam bila zaključana u studiju - priča Una i poručuje da je sve materijalno nadoknadivo.

Mašine ipak verovatno neće moći da koristi, jer je voda sve uništila. To joj je i najžalije, jer je, da bi došla do njih, mukotrpno radila.

- To mi je najžalije jer nisam neko ko baš ima puno para, skupljala sam novac, kupovala polovne mašine, pa sto, krojačku lutku, milion nekih stvari. To mi je teže da prežalim, nego da sam uzela i odjednom kupila sve.

Priča da je u studiju imala i stvari za koje je sentimentalno vezana. Poput krojačkog lenjira svog čukundede i krojačke mašine svoje prababe.

Inače, studio joj se nalazi u sklopu tatine firme za lov i ribolov, koja posluje već 20 godina, a ovo je čak treći put da plavi prilikom ovakvih vremenskih neprilika.

- Ustupio mi je deo prostora, skoro sam počela da radim u studiju. Fino me je krenulo, imala sam sinoć baš dosta porudžbina... - priča devojka koja je završila modni dizajn, koja iza sebe ima dosta prakse i volonterskih sati.

Naglašava da ne želi da je ljudi žale, ili pak nude novac. Zauzvrat, ova mlada devojka hoće da joj neko pruži priliku da radi sa njim, dok se ova situacija ne sredi.

- Da nastavim i ne odustanem od ovog posla - poručuje za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Katastrofa u Ljigu: Poplavljeni putevi i kuće, automobili pod vodom a stabla oborena na zemlju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA