Vreme čitanja: oko 1 min.

Odleteo krov sa prodavnice u Malom Mokrom Lugu: Jako nevreme ostavilo pustoš

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Opasnost još nije prošla, jer je slična prognoza najavljena i do kraja dana, kao i sutra

  • 1
Beograd nevreme Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Delove Beograda je danas pogodilo jako nevreme, "nastradali" su delovi grada koji su bliži Pančevu i Grockoj. Vetar je besneo u Mirijevu i Malom Mokrom Lugu, gde su leteli krovovi.

Tako je sa jedne prodavnice u Malom Mokrom Lugu olujni vetar odneo krov. Limenog krova na lokalnoj prodavnici više nema, kao ni plafona, ostala je samo konstrukcija.

Ulice su bile prepune vode, gromovi su pucali, a krovovi leteli.

Pljuskovi sa grmljavinom bili su najavljeni, a opasnost još nije prošla, jer je slična prognoza najavljena i do kraja ovog dana, kao i sutra.

Do kraja dana grmljavinski sistemi premeštaće se ka severoistoku, pa će će se na udaru oluja u narednin satima naći Šumadija, Pomoravlje, Podunavlje i Braničevski okrug, potom ponovo severoistočna Srbija i južni Banat.

Dobra vest je da će oblačnost sa pljuskovima i grmljavinom uskoro stići i do jugoistoka i istoka Srbije i doneti osveženja, a loša vest je da će i na ovom području biti uslova za grmljavinske oluje i nepogode.

(Telegraf.rs)

Video: Novi Pazar zahvatilo jako nevreme, vetar oborio stabla u centru grada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA