Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsećamo: Zbog radova zatvoren deo Gospodara Vučića, na Zvezdari isključenje vode

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto trolejbusa uspostavlja se privremena autobuska linija 22A1 (Kruševačka - Zvezdara)

  • 0
Radovi Foto: Mateja Beljan

Podećamo da su u toku radovi u Ulici gospodara Vučića, što je dovelo do izmene u radu autobuskih linija 46 i 55, kao i trolejbuske 22.

Radovi, koji traju još danas i sutra, podrazumevaju potpuno zatvaranje kolovoza na delu između zona raskrsnica sa ulicama Kruševačka i Grčića Milenka, ali su raskrsnice slobodne.

Umesto trolejbusa 22 uspostavlja se privremena autobuska linija 22A1 (Kruševačka - Zvezdara).

Trasa linije je: Kruševačka, Kruševačka, Gospodara Vučića, Maksima Gorkog, Južni bulevar, Grčića Milenka, Vojislava Ilića, Gospodara Vučića, Zvezdara.

Linije 46 i 55 – u smeru ka Mirijevu saobraćaće ulicama Južni bulevar, Grčića Milenka, Vojislava Ilića, Gospodara Vučića i dalje redovnim trasama, dok će u smeru ka Autokomandi saobraćati redovno

Uspostavlja se privremeno stajalište "Gospodara Vučića 1" u ulici Gospodara Vučića, na poziciji oko 30 metara posle zone raskrsnice sa ulicom Gospićka za linije br. 22A1, 46 i 55.

Isključenje vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Stari grad i Palilula danas od 8 do 22 časa bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama Vojvode Dobrnjca, Venizelosovom, Gundulićevim vencem i Bulevarom despota Stefana.

Bez vode će usled navedenih radova ostati i potrošači u delu Ulice Bogdana Tirnanića, od Vojvode Dobrnjca do Šajkaške ulice.

Na opštini Zvezdara, istog dana, zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda, od 8 do 22 časa vodu neće imati ni potrošači u Madridskoj ulici.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako teku radovi na izgradnji Nacionalnog stadiona: Postavljanje kamena temeljca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA