Oglasio se GSP o snimku na kome vozač odbija da spusti rampu čoveku u kolicima

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kako navode, sproveli su detaljnu istragu o slučaju

Nakon što je na društvenim mrežama objavljen video snimak vozača koji je odbio da spusti rampu čoveku koji koristi kolica i da mu pomogne da uđe u vozilo, nakon poverenice za ravnopravnost oglasio se GSP "Beograd".

Kako navode, sproveli su detaljnu istragu o slučaju.

"Uvidom u evidenciju vozila i zaposlenih, kao i detaljnom analizom video zapisa, odgovorno tvrdimo da je snimak nastao 2020. godine. Snimak vozača, kao i unutrašnjost vozila u kojoj se jasno vidi stari sistem za validiranje karata, omogućio nam je da utvrdimo garažni broj vozila i liniju, kao i vreme nastanka snimka.

Krajnje neprofesionalan i neljudski postupak vozača M. M, koji više od 2 godine nije radno angažovan u preduzeću, je za svaku osudu i sankcionisanje.

JKP GSP 'Beograd' poziva sve korisnike usluga da svoje primedbe pre objavljivanja na društvenim mrežama upute ovom preduzeću preko kontakt forme postavljene na sajtu. Sve sugestije se razmatraju i preduzimaju mere za unapređivanje rada i usluga GSP-a", navode.

(Telegraf.rs)

Video: Vozači se "hirurški precizno" provlače kroz traku: Da li je ovo najuže autobusko skretanje u gradu?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 26. jun 2024 | 14:51

    A šta se želelo postići objavljivanjem sada ovog snimka od pre četiri godine?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA