Veći deo Zemuna i Novog Beograda danas bez vode

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Vode neće biti do 18 časova

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Zemun i Novi Beograd, od ponoći do 18.00 sati, doći će do umanjenja pritiska i prekida u vodosnabdevanju kod potrošača u delovima Novog Beograda i Zemuna, saopštio je Beogradski vodovod i kanalizacija.

Naselja i ulice koje su bez vode su: Vojni put 1, Vojni put 2, Altina, Nova Galenika, Naselje za pripadnike službi bezbednosti, Industrijska zona, potrošači i naselja uz Batajnički drum, Industrijska zona i potrošači uz auto-put za Novi Sad, Batajnica, Zemun Polje, Šangaj, Busije, Ugrinovci, Plavi horizonti, Deo auto-puta za Zagreb oko „Grmeča“ i „Ikarbusa“, Balanička, Megarska, Prekonoška i Radavačka ulica.

Umanjen pritisak i prekide u vodosnabdevanju ima blok oivičen sledećim ulicama: Spoljnom magistralnom tangentom od pruge do Pupinovog mosta, Pregrevicom, Novogradskom, Đorđa Pantelića,

Dr Nedeljka Ercegovca, Grmečkom, Lešnikovom, Orahovog lista i Delom pruge od Spoljne magistralne tangente do Ulice orahovog lista.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Gašić otkrio spomen-bistu Đorđu Mihailoviću: Danas je 106. godišnjica proboja Solunskog fronta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    26. jun 2024 | 06:52

    Pa to održavanje je bilo pre manje od mesec dana . I nismo imali vodub10 sati.

  • Danilo

    26. jun 2024 | 09:50

    Kakvi su to "planirani"radovi na 35 stepeni...sta je to tako hitno u momentu kad je voda najpotrebnija...vrv kacenje nekog "stambeno-poslovnog" objekta ma mrezu (neuknjizenog naravno)...Nisam ni najmanje razmazen,niti je to neka posebna drama ali imam pravo da protestvujem jer mi se privremeno ukida pravo na najosonovniju zivotnu potrebu,koju pritom uredno placam!!!

  • Ccc

    26. jun 2024 | 08:36

    Ovo samo kod nas moze na ovoj sparini i vrucini da ljudi budu bez vode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA