Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik opštine Palilula ugostio mlade kajakašice, državne prvakinje

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlade kajakašice, državne prvakinje u dvosedu, disciplini k2 na 1000 metara, sestre Jana i Kaja Sarić iz Borče bile su danas gosti predsednika Gradske opštine Palilula Miroslava Ivanovića

  • 0
Predsednik opštine Palilula ugostio mlade kajakašice Foto: Promo/ Tijana Jevtić

Sestre Sarić svojim vrednim radom i trudom kvalifikovale su se na Evropsko prvenstvo za juniore u Bratislavi koje će se održati od 27. do 30. juna. Jana Sarić će nastupiti u olimpijskoj disciplini k2 na 500 metara sa partnerkom iz Bezdana Horvat Žofi, dok će mlađa sestra Kaja nastupiti u četvercu k4 na 500 metara, takođe u olimpijskoj disciplini.

Državne prvakinje očekuje i Svetsko prvenstvo za juniore i mlađe seniore, koje se održava od 17. do 21. jula u Bugarskoj. Ivanović je sestrama iz Borče, čestitao na dosadašnjem uspehu i postignutim rezultatima i poželeo sreću na predstojećim takmičenjima uz uverenje da će naše mlade prvakinje na najbolji način predstavljati svoju zemlju i opštinu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA