≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osvanula osvetnička poruka na skupocenom džipu u Lazarevcu: Svi gledaju i ne veruju

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dok su jedni porpuno podržavali ovakav "vandalizam", drugi su ga oštro osudili i zapitali se da li žive na "Divljem zapadu"

  • 15
Lazarevac, Pedofil Printskrin: instagram.com/192_rs/

Jutros je građane Lazarevca sačekao ne tako lep prizor na jednom skupocenom džipu. Naime, na vozilu je osvanula "osvetnička" poruka ispisana sprejem i ukrala pažnju svakog prolaznika.

"Muvaš klinke p**ko, pedofilu", pisalo je na automobilu.

Kako se na snimku, koji je objavio 192.rs, može videti, poruka je ispisana duž desne strane vozila, a video je izazvao pravu buru na društvenim mrežama.

I dok su jedni porpuno podržavali ovakav "vandalizam", drugi su ga oštro osudili i zapitali se da li žive na "Divljem zapadu".

"Lazarevac je to...ništa pametno i normalno nema", "Ako je pedofil trebao si ga zapaliti", "Baš jadno. Taj čovek mora sad da farba automobil. Jadan autić. Pravda za autić", "Divlji zapad nema zakona svako može da ti uništava imovinu da te vređa i sve to da prođe bez sankcija", glasili su samo neki od komentara.

Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA