Vreme čitanja: oko 1 min.

ANKETA! Posetili smo poznata kupališta: Evo kako se Beograđani rashlađuju tokom vrelih dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispred kamere, pod "vrelim suncem" i hladnim pićem za prvu pomoć, sagovornici su nam otkrili svoje "trikove" za rashlađivanje

  • 0

Poneseni visokim temperaturama i željom za rashlađivanjem, ekipa Telegrafa uputila se ka najpoznatijim kupalištima u Beogradu, gde smo mogli da se uverimo kako građani uživaju na 39 stepeni, koliko je danas zabeleženo.

Miris kreme za zaštitu od sunca, smeh koji se prostore duž Ade Ciganlije i Ade Međice, kao i lopte koje su se nizale šetalištima jasno su nam dale do znanja da je - sezona kupanja zvanično otvorena.

Budući da je danas bilo 39 stepeni, ovo je bio savršen trenutak za anketu u kojoj su nam brojni prolaznici otkrili svoju tajnu rashlađivanja. Iako je bilo veoma vruće, činilo se kao da niko nigde nije žirio, te su sagovornici sa našom ekipom podelili brojne savete kako se rashladiti, ali i koje je njihovo savršeno mesto za odmor.

"Voda", "Limunada", "Nes kafa", među prvim su odabirima naših sagovornika, međutim, "karta pića" se proširila nakon što smo stigli do iskusnijih boema koji su ipak priznali da najviše uživaju u "hladnom špriceru ili pivu".

Devojke se ipak nisu zaustavile samo na rashlađivanju, te su nesebično i iskreno otkrile da li izbegavaju šminku u toku letnjih dana.

"Ne koristim šminku u toku leta, tada se osećam kao da se topim", "Ja sam i onako lepa, pa nema potrebe za tim", samo su neki od odgovora...

Šta su nam sagovornici tačno rekli pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA