Vreme čitanja: oko 1 min.

U petak se nastavlja suzbijanje komaraca na više lokaliteta u Beogradu

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suzbijanje komaraca vršiće se od 18 časova do ponoći

  • 0
Prskanje komaraca Foto: Mateja Beljan

JKP "Gradska čistoća" Beograd saopštila je danas da će ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine i tokom sutrašnjeg dana sprovoditi akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

Suzbijanje komaraca vršiće se od 18 časova do ponoći na obali Dunava od Crvenke i na lokalitetima Jojkića Dunavac ka naselju Braća Marić, Belom potoku, Zuce, Pinosavi, Avali, Rušnju, Vrčinu, Umki, Ostružnici, Dobanovcima, Jakovu, Bečmenu, Petrovčiću, Progaru, Boljevcima, Železniku, Rupčinama, Belim vodama, Julinom brdu, Repištu, Banovom brdu, Čukaričkoj padini i Velikoj Moštanici.

Kako se navodi preparati koje ekipe JKP "Gradska čistoća" Beograd koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovani su od Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, pa građani nemaju razloga za strah.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA