≫ 

Vozač koji je oborio majku sa detetom na pešačkom prelazu na Vračaru bio drogiran

 ≫ 

Policija do kraja nedelje, u okviru akcije koja se istovremeno sprovodi u 31 evropskoj zemlji članicama organizacije "Roadpol", kontroliše vožnju pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci

Komentari

  • Aleksandar

    19. jun 2024 | 08:39

    Bitno da je MUP objavio da su napiasli 13 kazni za trotinete dok se polovina vozaca automobila vozi pijano i drogirano. Zasto MUP ne objavi slike sa biciklisticke staze kod recne policije vikendom da narod vidi najprometniji put za automobilu u Beogradu ili slike invslida koji se voze ulicom jer su gospoda iz uprave saobracajne policije trotoare dodelili automobilima. Zasto ne polazu u kakvom su stanju ulice i kako su nam osvetljeni i ofarbani pesacki prelazi ili dvosmerne ulice koje nisu prohodne ni u jednom smeru od parkiranih automobila. Mozda da nam pokazu kakav parking imaju isped uprave i na koliko hektara. Mozda bi trebalo objaviti i podatak da je u srbiji 2x veci rizik od stradanja u saobracaju u odnosu na EU? Mozda i malo novinarskog istrazivanja pa da se vidi zasto se samo u Srbiji destimulise upotreba bicikli i trotineta?

    • 19. jun 2024 | 09:52

      Nada

      @Aleksandar

      Bravo. A da ne pricamo o parkiranju u TC na mestu za invalide, sva mesta zauzeta jer gospoda mora da parkira ispred ulaza,sto blize. Kazna,100.000 din i svima lepo,pun budzet a lisice na auto koji nema nalepnicu. Red mora da se zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA