Oglasio se vozač koji je autom stao na šine: "Skrenuo sam pažnju da neko ne pogine"

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

"Nema signalizacije, ni svetlosne ni zvučne, a pritom voz nije ni svirao", kaže on u snimku

Javio se vozač "ford fieste" sa snimka sa pružnog prelaza Kijevo i objasnio svoju stranu priče.

On je zaustavio automobil nasred šina, a potom izašao iz vozila i navodno se svađao sa mašinovođom oko toga ko ima prvenstvo prolaza, navodno je pretio radniku, a potom je uputio i psovke.

"Ja sam uradio to što sam uradio, a ništa uradio nisam nego skrenuo pažnju da neko ne pogine. Izvol'te gospodo draga, pogledajte, ja sam stao na znak stop, al' se ne vidi voz od kućice. Staješ na stop i bacaš pogled levo i krećeš, rampa stoji podignuta, bacaš pogled desno, i ja sam ovako stao, nisam izašao nigde, i vidim da voz stoji. Onda sam ja izašao gospodo draga na prugu, povukao ručnu i ukazao na to da se ovaj problem reši, to traje već mesec dana. Hteo sam da skrenem pažnju da neko ne pogine", navodi on.

"Je l' da je išao 30 na sat il 50, ubiće nekoga, a zamislite da je noć. Nema signalizacije, ni svetlosne ni zvučne, a pritom voz nije ni svirao. Zvao sam i policiju, rekli da prijavim Železnici kvar", kaže on.

(Telegraf.rs)

Video: Stao nasred šina, pa se svađao sa mašinovođom: Čovek zaustavio železnički saobraćaj u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    10. jun 2024 | 18:48

    Ovaj bi trebao ponovo polagati testove, da nauči šta je Andrejin krst, znak koji je postavljen kod svakog pružnog prelaza, bila tu rampa ili ne.

  • Slobodan

    10. jun 2024 | 18:41

    Ovom Fordasu odma policija da pokuca na vrata i da mu pise prekrsajnu prijavu zbog ugrozavanja zeleznickog saobracaja....a drzava da se ozbiljno pozabavi uigranim ekipama koje po citavoj srbiji kradu bakarne kablove koji napajaju strujom zeleznicke signale i pruzne prelaze zarad licnog bogacenja...

  • Gvoz

    10. jun 2024 | 20:37

    Svaki dan prolazim,čovek je u pravu sto posto,sve podignuto stoji,ok treba se zaustaviti imamo znak stop ali bi trebalo rampe da budu spuštene..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA