≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dani domaće kuhinje" 8. i 9. juna u Rakovici: Predstavljaju se mali proizvođači

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubitelji domaće hrane i pića moći će da probaju i kupe razne proizvode

  • 0
Dani domaće kuhinje Foto: Dani domaće kuhinje

Manifestacija „Dani domaće kuhinje” biće održana u subotu i nedelju 8. i 9. juna u tržnom centru u Rakovici u Beogradu. Događaj će biti organizovan na otvorenom, uz slobodan ulaz od 10 do 21 čas oba dana.

Posetiocima će se predstaviti mali poljoprivredni proizvođači i proizvodi koji su nastali po domaćoj tradicionalnoj recepturi i koje ne možete da pronađete na policama marketa.

Ljubitelji domaće hrane i pića moći će da probaju i kupe: suhomestante proizvode, sireve, kolače, štrudle, sokove, vino, pčelinje proizvode.

Novo druženje je 22. i 23. jun u podnožju Avale. Organizatori pozivaju Pozivamo sve zainteresovane izlagače da se prijave na danidomacekuhinje@gmail.com.

Milica Petrović, organizator događaja kaže da su „Dani domaće kuhinje” postali prepoznatljivi kao manifestacija koju rado posećuju sve generacije. Podseća da udruženje „Hrana sa naših polja” postoji osam godina. Osnovano je sa ciljem da prikuplja informacije o proizvođačima hrane i pića i omogućava lagodniji plasman i prodaju proizvoda u većim gradovima u Srbiji.

Najavljuje i održavanje manifestacije na više novih lokacija i još veću podršku malim preduzetnicima, što je od velikog značaja kako za njih, tako i za privredu u celini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA