Vreme čitanja: oko 1 min.

Za vikend vinski spektakl u Botaničkoj bašti

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

UniCredit Bank Wine Garden, najotmenija i najposećenija vinska manifestacija u Beogradu, na radost brojnih posetilaca će biti održana 1. i 2. juna u Botaničkoj bašti Jevremovac

  • 0
Wine Garden Foto: Promo/ Ivana Čutura

Oba dana od 14 do 21 čas posetioci će uživati u degustacijama vina koja će ponuditi 80 vinarija iz zemlje, regiona i Evrope. Pored najistaknutijih srpskih vinarija, svoje etikete će predstaviti i vinari iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a u ponudi će biti i vina iz Italije, Francuske, Nemačke i Španije.

Uživanje u vrhunskim vinskim ukusima u najlepšem parku u srcu Beograda, posetioci će moći da upotpune i raznovrsnim gurmanskim zalogajima, a ceo ugođaj će biti začinjen i muzičkim poslasticama. Botanička bašta će biti podeljena na četiri piknik zone u kojima će atmosferu i raspoloženje oplemeniti žive svirke. Amalia Baraona Bossa Nova Quintet će u piknik zoni kod Staklene bašte posetioce očarati izvanrednim glasom i laganim samba ritmom, a od 18 časova Grupa Tri će sve razmrdati rock i pop domaćim i stranim hitovima. Na ulazu će posetioce dočekati gudački kvartet Crystal Strings, a izvodiće se i šansone i evergrin hitovi. Plesači škole Swing’n’Roll će pokazati svoje umeće animirajući posetioce da zaigraju u ritmu svinga, a u posebnoj piknik zoni ljubitelje džeza očekuju nastupi pevačice Bobane Đorđević i gitariste Gorana Potića, kao i Milan Petrović Quartet.

Wine Garden Foto: Promo

Tokom prethodnih pet izdanja desetine hiljada posetilaca su uživali u najbogatijoj i najraznovrsnijoj ponudi vina koju jedna manifestacija može da ponudi. Iz godine u godinu za UniCredit Bank Wine Garden se traži karta više i zato je najbolje, da bi se izbegle gužve na ulazu, ulaznice kupiti preko tickets.rs. Cena ulaznice je 2.500 dinara po danu, a svaki posetilac na ulazu dobija vinsku čašu. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Detaljan program i listu izlagača posetioci mogu pronaći na sajtu winegarden.rs i društvenim mrežama Instagram i Facebook.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA