Ratko u novčaniku imao gomilu para i kartica, a onda ga je ostavio na kasi: Nije očekivao da će se OVO desiti

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ratko je za Telegraf.rs ispričao šta se dogodilo u subotu kada mu je nestao novčanik pun novca i kartica

U subotu u robnoj kući "Okov" na Bežanijskoj kosi Ratko Askić izgubio je novčanik. Nije ni primetio da ga nema kada je dobio poziv za info pulta da dođe do kase na kojoj ga je ostavio.

Priča utoliko ima zanimljviji obrt, jer se u novačniku nalazilo pravo malo bogatstvo. Ratko je u novčaniku imao, kako otkriva za Telegraf.rs, "ozbiljnu" količnu novca, ali i oko 10 kartica među kojima su i službene i američke.

On je za Telegraf.rs ispričao šta se dogodilo u subotu kada mu je nestao novčanik pun novca i kartica.

- U robnoj kući "Okov", na Bežanijskoj kosi zaboravio sam novčanik. Posle sat vremena su me pozvali da je na info pultu. Brzo sam otišao i dobio ga nazad uz osmeh. Ništa nije falilo iako je u novčaniku bila ozbiljna količina novca i desetak kartica: visa, master, američka. Naravno tu su bili i svi dokumenti dve saobraćajne, vozačka, lična karta - otkriva Ratko.

Kako kaže, sve dok nije dobio poziv, nije ni primetio da mu novčanika nema i sve vreme je mislio da je u automobilu.

- Nisam pre toga ni primetio da mi nema novčanika, mislio sam da je u automobilu. Haos šta je neko mogao sa karticama da mi uradi i sa američkom i sa službenim. Zahvaljivao sam se do neba - priča Ratko i ističe da je ovo još jedna potvrda da ima mnogo poštenog sveta među Srbima, a on nije ostao dužan odgovornim pronalazačima.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji autobus sa BAS-a krenuo za Ljubljanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    29. maj 2024 | 12:41

    Kao prvo nije mu nestao novcanik vec ga je on zaboravio ima razlike,drugo on izgleda nije Srbin kad kaze ima jos postenih Srba mozda smatra da je postao Amerikanac jer ima njihove kartice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA