Ogroman kamen pao sa fasade novogradnje na Vračaru: Stanari se u šoku pitaju da li su bezbedni

 
E. B.
E. B.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

"Kamen je bio težak oko 10 kilograma"

Kamen sa fasade jedne novije zgrade u Ulici Brane Crnčevića na Vračaru nedavno se obrušio na ulicu, a samo pukom srećom niko nije povređen.

Kako su nam javile komšije, oni su zabrinuti za svoju bezbednost, a pitaju se i da li kvalitet gradnje i konstrukciona rešenja odgovaraju standardima gradnje.

Kamen Foto: Privatna arhiva

"Kamen je bio težak oko 10 kilograma i pao je na jedan automobil. Sreća je da niko nije stradao. Na fasadi te zgrade stoji i ploča s nazivom firme kojom se investitor ponosno pohvalio da je izgradio ovu zgradu. Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s njim, ali on nije odgovorio na naše pozive", kazala nam je jedna komšinica.

Prozor Foto: Privatna arhiva

Kako smo saznali, reč je o investitoru "Majpers", koji prodaje i stanove u jednoj zgradi na Bulevaru oslobođenja čija je izgradnja pri kraju, a koja se nalazi nedaleko od ove sa koje se odlomila fasada.

Naša redakcija pokušala je da stupi u kontakt s vlasnikom "Majpersa", ali on nam nije odogovorio na poziv, kao ni na poruku.

(Telegraf.rs)

Video: Otpao deo fasade sa nove zgrade pored vrtića Leptirić, zamalo da udari u dete: Haos u Pančevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA