"Gradsko stambeno" prati savremena tržišna kretanja, dronovi postali neizostavan alat

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Stara izreka "Bez alata nema zanata" posebno dobija na značaju u vremenu revolucije informacionih tehnologija koje itekako pomažu da se poslovi u svakoj oblasti, pa tako i u građevinarstvu izvode efikasnije i preciznije

JP "Gradsko stambeno" Beograd lider je na domaćem i regionalnom tržištu po pitanju održavanja stambenih zgrada a osim naijskusnijih majstora i inženjera, ova institucija poseduje i savremene uređaje i alate koji značajno olakšavaju posao stručnim službama.

Naime, pre sanacije krova neophodno je napraviti precizan predmer, predvideti sve moguće situacije koje se mogu desiti tokom samih radova. Na nepristupačnim krovovima to nije uvek jednostavno a ni bezbedno. Zato su dronovi sa običnim i termovizijskim kamerama vrlo značajni i garantuju da će pre samih radova biti snimljen svaki detalj krova, što je neophodan preduslov da se dalje aktivnosti na sanaciji sa uspehom izvedu.

Dronovi su od značaja i za snimanje nepristupačnih odžaka, olučnih vertikala i horizontala te delova fasade koji mogu biti problematični ili potencijalno skloni padu.

JP Gradsko stambeno Foto: Promo/ Dušan Košutić

Ovo javno preduzeće nudi najpovoljnije uslove za izvođenje radova velikog obima i vrednosti koji nisu predviđeni osnovnim ugovorom o održavanju, među kojima je i sanacija krova. Uz stručni nadzor, garanciju i plaćanje po završetku posla na do čak 60 mesečnih rata putem objedinjenih uplatnica JKP "Infostan tehnologije" stanari imaju mogućnost da reše problem dotrajalih krovova što je jedan od najkapitalnijih problema stambenih zgrada.

Iz "Stambenog" poručuju da je važno znati sa kime i šta dogovarate s obzirom da su na tržištu mnoge privatne građevinske kompanije nepouzdane i neretko prestanu sa radom u toku ili po završetku posla te stanari nemaju kome da upute čak ni eventualnu reklamaciju.

Sa iskustvom od čak 67 godina, u JP "Gradsko stambeno" Beograđani imaju sigurnog partnera a sve dodatne informacije mogu dobiti putem Servisnog centra grada Beograda na broj 11 0 11, poručuju iz ovog javnog gradskog preduzeća.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA