Hladnokrvna krađa u Kralja Milana: Džeparoš uzeo novčanik, stavio ga u džep i stao kraj svoje žrtve

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Slučaj je prijavljen policiji

Iskusni džeparoš je izvukao novčanik iz ranca žene i pobegao. Sve je ostalo zabeleženo na snimku nadzorne kamere radnje u koju su ušli.

Na početku snimka vidi se kako žena zastaje ispred radnje. Mladić je očigledno već tada odabrao svoju žrtvu, jer je išao za njom, a kada je ona zastala i okrenula se ka radnji, i on je zastao i čak napravio par koraka unazad.

Kako se vidi na snimku, u donjem desnom uglu, još pre nego što su ušli u radnju, ranac je bio otvoren. Na sledećem snimku, iz same radnje, vidi se da je uzeo novčanik, stavio ga u džep i sačekao par trenutaka, pre nego što je izašao napolje. Na snimku se potom vidi kako beži iza trolejbusa, na drugu stranu ulice.

"Poštovani da li biste mogli da podelite na storiju ove snimke? Lopov hara Beogradom i krade novčanike iz torbe ako ga neko prepozna neka javi policiji. Snimak je iz Kralja Milana 15. Slučaj je prijavljen policiji", navodi se u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

(Telegraf.rs)

Video: Krađa humanitarne kutije u restoranu “Vraperija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA